Zavřít reklamu

Robin Hood: Archer Sniper

Milovníci dobrodružství si dnes mohou stáhnout hru Robin Hood: Archer Sniper. Připojte se k velkolepé bitvě proti zlým silám zákeřného šerifa. Vychutnejte si realistické 3D prostředí sherwoodských lesů, utkejte se s celou řadou nepřátel a postupně vyzkoušejte stupňující se úrovně hry.

  • Zdarma (Původní cena: 2,99 $)

Goalie – One Daily Goal
Aplikace s názvem Goalie – One Daily Goal vám pomůže soustředit se na hlavní cíl a úkol daného dne. V jednoduchém a povedeném uživatelském rozhraní si zvolte hlavní úkol vašeho dne, snažte se jej splnit a v průběhu času sledujte váš pokrok. Goalie nabízí také podporu widgetů pro lepší přehled.

  • Zdarma (Původní cena: 1,99 $)

HELLMET

Už vás nebaví jednoduché, snadné hry? Zkuste se zapotit u Hellmet – zajímavé a zábavné plošinovky se vším, co ke správným plošinovkám zkrátka patří. Vaším úkolem bude posbírat co možná nejvíce mincí, vyhnout se všem překážkám… a přežít.

  • Zdarma (Původní cena: 0,99 $)

Quick Scan – Smart Pro Scanner

Jak název napovídá, aplikace Quick Scan – Smart Pro Scanner vám umožní skenovat papírové dokumenty a ukládat je v preferované podobě přímo na vašem iOS či iPadOS zařízení. Aplikace nabízí funkce, jako je automatická detekce okrajů, export do PDF nebo JPEG souborů, úpravy, podepisování a sdílení.

  • Zdarma (Původní cena: 2,99 $)

Mega Ramp Stunt Crash Games 3D

Vyzkoušejte si divokou jízdu po mega rampě a celou řadu nejrůznějších kaskadérských kousků ve hře Mega Ramp Stunt Crash Games 3D. Připravte se na extrémní výzvy na nebezpečných tratích a překážkách a naučte se nové triky v této zběsile rychlé závodní hře.

  • Zdarma (Původní cena: 9,99 $)

 

Dnes nejčtenější

.