Zavřít reklamu

Dey: Minimal Calendar

Dey je minimalistický kalendář pro váš iPhone, který vám umožní uspořádat si veškeré události do časové osy namísto tradičního kalendářního zobrazení. Dey nabízí možnost vytvoření více profilů, přidání vybraných událostí do seznamu oblíbených nebo možnost navigace na místo události prostřednictvím Apple Maps, Google Maps či Waze.

  • Zdarma (původní cena 4,99 $)

Stop the Fuzz

Potrénujte a prozkoušejte vaše reflexy v zábavné hře Stop the Fuzz. Tato plošinovková adventura vás zabaví na pěkně dlouhou dobu. Pomocí tlačítek aktivujete lasery, které musí precizně projít skrz drahokamy. Odemykejte  nové úrovně, drahokamy, nepřátele a další herní prvky.

  • Zdarma (původní cena 1,99 $)

Hero’s 2nd Memory

Hero’s 2nd Memory je zábavná RPG střílečka, ve které se můžete stát hrdinou. Přesuňte se do světa, ve kterém proti sobě vzájemně válčí netvor a komunita obyvatel. Moc netvora roste, naštěstí se ale objevuje hrdina s potenciálem zachránit lidstvo. Braňte se, útočte, využívejte lektvary a další zdroje, a zlepšujte své schopnosti.

  • Zdarma (Původní cena: 0,90 $)

8bit War: Netherworld

Řadíte se mezi milovníky strategických her a ještě radši máte tituly s ikonickou retro grafikou? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli promeškat dnešní nabídku na hru 9bitWar: Netherworld. V této hře na vás čeká 180 parádních úrovní, přičemž na každé z nich budete muset najmout armádu, strategický ji rozmístit a porazit tak vaše nepřátele. Rozložení vašeho vojska je pro úspěch doslova stěžejní a každá chyba vám může přinést těžkou porážku.

  • Zdarma (Původní cena: 2,99 $)

Big Clock – Clock Time Widgets

Jak již samotný název napovídá, aplikace Big Clock – Clock Time Widgets využívá možnost z loňského iOS 14 a přináší tak praktické widgety na plochu. Tyto widgety pak reprezentují klsaické hodiny, po jejíchž boku si můžete zobrazit například i aktuální den v týdnu spolu s datem.

  • Zdarma (Původní cena: 0,99 $)

Camera Angle

Zvolit ten správný úhel při fotografování může být někdy opravdu složité, zvlášť když očekáváte dokonalou přesnost. Camera Angle je fotografická aplikace, která vám okamžitě zobrazí úhel a směr vašeho zařízení. Výborně se hodí například při fotografování budov či maleb.

  • Zdarma (Původní cena: 0,99 $)

Juice Watch

Prostřednictvím widgetu v iOS se můžete poměrně rychle dozvědět stav baterie na vašich Apple Watch. Stažením aplikace Juice Watch získáte parádní nástroj, který funguje přesně obráceně. Konkrétně si tedy na jablečných hodinkách můžete prohlédnout, kolik procent baterie má váš iPhone, a zároveň si nechat zasílat notifikace na iPhone v případě, kdy dojde k plnému dobití Apple Watch. Samozřejmostí je také praktická komplikace na ciferník.

Dnes nejčtenější

.