Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Poslední metro

Film odehrávající se v roce 1942 v Paříži vypráví příběh židovského divadelního režiséra a jeho nežidovské manželky, která mu pomáhá ukrývat se před nacisty ve sklepě jejich divadla, zatímco pracuje jako herečka a zároveň divadlo řídí místo svého muže.

 

Tintinova dobrodružství

V doprovodu svého psa Filuty procestuje Tintin křížem krážem celý svět ve snaze dostat se jako první na místo posledního odpočinku vraku, který by ve svém nitru mohl skrývat klíč k obrovskému bohatství… A také prastarou kletbu.

Venom

Když se investigativní novinář Eddie Brock (Tom Hardy) po skandálu pokusí o návrat, stane se hostitelem mimozemského symbionta, díky němuž získá temné alter ego jménem Venom a úžasné nové superschopnosti.

Lesní duch

Pět mladých přátel uvízne na osamělé chatě. Když objeví “Knihu smrti”, nevědomky probudí dřímající démony z okolních lesů. Ti postupně ovládají jednoho člena party za druhým, dokud nezbyde pouze jediný, jenž bude bojovat o přežití.

Nenávist

Když mladá matka vyvraždí ve vlastním domě celou svoji rodinu, detektivka Muldoonová se pustí do vyšetřování případu. Záhy zjistí, že na dům seslal kletbu pomstychtivý duch. Každý, kdo vstoupí dovnitř, je tak odsouzen k násilné smrti.

Seriálové novinky na HBO Max

YOLO

Yolo Crystal Fantasy sleduje dvě australské pařmenky Sarah a Rachel, které prahnou po zábavě, nových zážitcích, pozitivních vibracích a nadějných horoskopech v bizarním městě Wollongong.

Malý Sheldon

Seriál dějově předchází Teorii velkého třesku a sleduje mladého Sheldona, který navštěvuje střední školu a snaží se zapadnout do okolního světa, zatímco se jeho rodina a přátelé snaží vyrovnat s jeho unikátními intelektuálními schopnostmi.

Lovci duchů: Winchesterovi

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět.

Perry Mason

Los Angeles roku 1931. Poté, co se únos dítěte velmi nepěkně zvrtne, ujme se případu Perry Mason (Matthew Rhys), jehož neúprosná honba za pravdou odhalí roztříštěnost města a dost možná i cestu k obhájcově vykoupení.

Dnes nejčtenější

.