Zavřít reklamu

Apple před pár hodinami v tichosti aktualizoval verzi GarageBand pro Mac. Podle společnosti přináší aktualizace především důležité bezpečnostní opravy.

GarageBand je bezplatný, kreativní software pro práci se zvukem od společnosti Apple. K dispozici jsou virtuální nástroje, obří zvuková knihovna, vícestopé nahrávání, ale také lekce kytary nebo klavíru a mnoho dalších funkcí. Aplikace je navíc dostupná pro macOS i iOS. GarageBand je tedy slušně vybavené studio pro tvorbu hudby na vašem Macu, která nabízí i množství efektů pro kytaru nebo hlas a neuvěřitelný výběr virtuálních bubeníků. Díky velmi intuitivnímu ovládání a modernímu designu je s tímto softwarem snadné učit se hrát i nahrávat, tvořit a následně sdílet své hity s ostatními.

Momentálně není zcela jasné, co přesně bezpečnostní opravy GarageBand 10.4.8 obsahují, ale Apple hovoří o tom, že je aktualizace doporučena pro všechny uživatele Maců. Webová stránka aktualizací zabezpečení společnosti Apple prozatím o jakékoli zmínky spojené s GarageBand aktualizována nebyla. Novou verzi softwaru můžete provozovat na jakémkoli Macu se systémem macOS Monterey 12.3 nebo novějším a lze ji zdarma stáhnou z Mac App Store. Verze pro iPhone a iPad je také zdarma.

Garageband iOS macOS FB

Minulý měsíc Apple vydal iOS 16.3.1 a macOS 13.2.1 s několika bezpečnostními záplatami. Vedle jiného společnost opravila chybu v zabezpečení, která mohla vést k útoku typu denial-of-service (DoS), kdy útočník zaplaví zařízení nebo síť provozem, aby vyvolal pád. Má tedy rozhodně smysl udržovat naše zařízení aktualizovaná.

Dnes nejčtenější

.