Zavřít reklamu

Společnost Apple přišla již před několika lety s konceptem Memoji – tedy přizpůsobitelných emotikonů. Ty můžete využít například jako profilové fotografie nebo samolepky, kterými můžete reagovat na zprávy. Ti, kteří se mají tak rádi, že se na sebe chtějí koukat i na ploše nebo zamčené obrazovce iPhonu, si nyní mohou svůj jablečný smartphone doslova vytapetovat vlastními Memoji.

Nová funkce s názvem memotify umožňuje uživatelům vytvořit si vlastní Memoji tapety, a to s využitím až šesti Memoji, tří vzorů, a přizpůsobitelných barev pozadí. Za tvorbou zmíněného nástroje stojí vývojář jménem Sasha Tsybart, Online nástroj funguje jednoduše, a umožňuje uživatelům vytvořit si prakticky na míru Memoji tapetu, kterou si mohou následně nastavit na plochu nebo zamknutou obrazovku svého iPhonu. Jak na iPhone nastavit vlastní Memoji tapetu?

  • Navštivte web memotify.com.
  • Klepněte na tlačítko Create Wallpaper.
  • Postupně si zvolte vzor, požadované Memoji, a barvu a vzhled pozadí.
  • Jakmile budete mít hotovo, klepněte na tlačítko Create Wallpaper.
  • Zobrazí se vám nejprve náhled tapety. V případě, že jste s její podobou spokojeni, zbývá už jen klepnout na Download Wallpaper, obrázek uložti do fotogalerie vašeho iPhonu a následně nastavit jako tapetu na plochu nebo zamčenou obrazovku iPhonu.

Dnes nejčtenější

.