Zavřít reklamu

Je tomu téměř rok, kdy Apple představil barevné varianty krytů na iPhone a řemínky Apple Watch. V minulosti se společnost často držela modelu, kdy jsou po roce uvedena nová barevná provedení. Na twitterovém účtu Majin Bu se dnes objevila informace o tom, že Apple plánuje přijít s dalšími dvěma barvami koženého krytu pro iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max v rámci své jarní kolekce. Tou tak pravděpodobně doplní chystané iPhony 14 a 14 Plus ve žluté barvě.

Přibýt by měly Deep Violet a Golden Brown, které Apple již v minulosti nabízel. Aktuálně najdeme v nabídce Applu kryty v barvách Umber, Forest Green, Ink, Midnight a Orange. Varianta Deep Violet byla k dispozici u Phonu 12, zatímco Golden Brown zůstává v nabídce pro iPhone 13 a ve stejné barvě Apple také nabízel peněženku iPhone Leather Wallet a klíčenku AirTag Leather Key Ring.

Apple se v minulosti už několikrát vrátil k předchozím verzím barev, takže pravděpodobnost, že se dočkáme provedení Deep Violet a Golden Brown, je poměrně vysoká. Příkladem může být třeba jedna ze současných barevných variant koženého krytu pro iPhone 14 s názvem Forest Green, která byla dříve dostupná pro iPhone 11. Nezbývá než si ještě chvíli počkat, je možné že se společně s novými barvami krytů objeví i očekávaná žlutá edice iPhonu 14 a iPhonu 14 Plus.

Originální Apple kryty ve slevách seženete zde

Dnes nejčtenější

.