Zavřít reklamu

I Wish it Was Morning all the Time

Sestry jsou pronásledovány do opuštěného domu skupinou mužů, kteří nevědí, co se děje. Každá vaše akce rozhodne o jejich přežití. Udělejte potřebné kroky podle situace, abyste zajistili jejich přežití.

The Art of War: Card Game

Veďte jednu ze čtyř frakcí podle vlastního výběru a poražte všechny soupeře v nelítostných karetních bitvách se skutečnými hráči z celého světa. Zničte své nepřátele, posilte moc své říše a plně pochopte umění války.

Locke(d)

Probudíte se a sedíte naproti krásnému cizinci. „Nic si nepřeji víc než si s tebou právě teď promluvit.“ Tak tedy – mluvte. Locke(d) je krátká, tajemná a atmosférická vizuální novela s krátkými point-and-click segmenty.

Touhou: Fading Illusion

Hra Touhou: Fading Illiusion je vizuální román, vytvořený na motivy stejnojmenného projektu. Vydejte se s Reimu Hakurei, Marisou Kirisame, Sakuyou Izayoi a dalšími hrdinkami na vyšetřování největšího incidentu v historii Gensokya a odhalte děsivou pravdu o světě youkai.

Prodeus

Prodeus je first-person střílečka, která byla přepracována pomocí moderních technik a technologií vykreslování. Zažijte kvalitu, kterou byste očekávali od moderní AAA hry, navrženou s retro estetikou a hratelností, která se odvolává na technologické limity staršího hardwaru.

Dnes nejčtenější

.