Zavřít reklamu

Stalo se již jakousi tradicí, že Apple na jaře světu odhalí novou barevnou variantu svých iPhonů. V minulosti takto ukazoval vždy (Product)RED varianty, na které navázal později fialovou a loni zelenou. A ani letošek pak nemá být v tomto směru podle zdrojů velmi dobře informovaného japonského portálu MacOtakara jiný. Nová barva by totiž měla dorazit už příští týden. 

Zdroje japonského portálu tvrdí konkrétně to, že Apple v průběhu příštího týdne představí žluté iPhony 14 a 14 Plus, přičemž není vyloučeno, že spolu s nimi dorazí i žlutá verze iPhonu 14 Pro. Ten je sice v současnosti dostupný ve zlaté, avšak pokud kalifornský gigant nasadí žlutou ve výrazně jiném odstínu, do nabídky by telefon určitě zapadl a co víc, pravděpodobně by jí prodejně ještě více rozdmýchal. Loňské představení zelených iPhonů 13 (Pro) totiž mezi jablíčkáři způsobilo prodejní šílenství.

Ačkoliv nelze v současnosti samozřejmě se 100% jistotu říci, že se příští týden žlutých iPhonů skutečně dočkáme, s ohledem na datum v kalendáři by to smysl určitě dávalo. Právě březen totiž Apple v minulosti k představování nových odstínů využíval ve velkém, přičemž v loňském roce se tak stalo konkrétně 8.. Příští týden to tedy bude na rok přesně, co se světu ukázaly zelené iPhony 13 (Pro) a tak určitě není od věci, aby Apple toto „výročí“ náležitě oslavil právě novou barvou. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.