Zavřít reklamu

HERE WeGo

Navigace HERE WeGo nabízí spolehlivou online i offline navigaci pro řidiče i pěší turisty. Kromě možnosti offline map nabízí HERE WeGo také integraci s Apple CarPlay, možnost vyhledání parkoviště, informace o bodech zájmu, přidávání bodů na trasu a spoustu dalšího.

Aplikace HERE WeGo stáhnete bezplatně zde.

CityMaps2Go – Offline Maps

CityMaps2Go je skvělá aplikace pro všechny, kteří hledají spolehlivou offline navigaci do auta, na kolo nebo třeba na pěší túry. Je optimalizovaná pro použití ve venkovním prostředí, nabízí pokrytí celého světa a kromě map nabízí také fotografie a užitečné informace. CityMaps2Go nabízí také možnost plánování a ukládání tras.

Aplikaci CityMaps2Go – Offline Maps stáhnete bezplatně zde.

Sygic GPS

Mezi populární navigace patří také aplikace Sygic GPS. Jejím obrovským benefitem je obsáhlá knihovny 3D map z celého světa, které jsou dostupné pro offline použití. Offline mapy se ukládají do smartphonu uživatele, který je může využít i v případě, že není připojený k internetu. Samozřejmostí jsou pravidelné aktualizace map. Sygic GPS nabízí kromě jiného také kompatibilitu s Apple CarPlay.

Aplikaci Sygic GPS stáhnete bezplatně zde.

Google Maps

Google Maps jsou klasikou mezi aplikacemi pro navigaci. Kromě řady funkcí, jako je možnost plánování tras, zjišťování informací o bodech zájmu nebo třeba různých režimů zobrazování map nabízí také možnost stažení vámi vybraných oblastí pro případné offline použití.

Aplikaci Google Maps stáhnete bezplatně zde.

Mapy.cz

Mapy.cz jsou osvědčená tuzemská navigační aplikace, která se právem těší velké popularitě. Kromě tras jako takových nabízí Mapy.cz také různé režimy zobrazení map,  detailní informace včetně údajů z katastru nemovitostí, a samozřejmě také možnost stažení map vámi vybraných oblastí pro offline použití. Aplikace je navíc zcela bezplatná.

Aplikaci Mapy.cz stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.