Zavřít reklamu

Vyřízené připomínky

S příchodem nejnovější verze operačního systému iOS se v nativních Připomínkách objevil zbrusu nový seznam. V něm najdete připomínky, které jste již v minulosti označili jako vyřízené. Spusťte aplikaci Připomínky a přesuňte se na hlavní obrazovku. V horní části najdete dlaždice se seznamy připomínek včetně nového seznamu Vyřízeno. Zde můžete hromadně okamžitě smazat vyřízené připomínky, nebo po klepnutí na ikonku kolečka se třemi tečkami provést výběr či tisk připomínek.

Podpora textových formátů

Nativní Připomínky získaly s příchodem nejnovější verze operačního systému iOS také podporu práce s naformátovaným textem. Pokud tedy do Připomínek například zkopírujete záznam z nativních Poznámek, a bude se jednat třeba o seznam s odrážkami, text se v Připomínkách objeví v totožné podobě.

Šablony

V nejnovější verzi nativních Připomínek můžete také nově využívat šablony. Ty můžete také sdílet s dalšími uživateli. Nejprve vytvořte požadovaný seznam a poté v pravém horním rohu obrazovky klepněte na ikonku tří teček v kroužku. V menu, které se vám zobrazí, zvolte Uložit jako šablonu. Šablonu pojmenujte a uložte. Nezapomeňte zvolit, zda chcete nebo nechcete zahrnout vyřízené připomínky. Pokud chcete vytvořit seznam ze šablony, přejděte v Připomínkách na hlavní obrazovku a v pravém horním rohu klepněte na ikonku tři teček v kroužku. Poté klepněte na Šablony a vyberte požadovanou šablonu.

Integrace s aplikacemi

Připomínky nabízí nově také integraci s celou řadou aplikací, což vám na iPhonu může značně zpříjemnit a zefektivnit práci. Přejděte do aplikace, ze které chcete vytvořit připomínku. Označte text, který chcete do připomínky přidat, a v menu nad textem vyberte Sdílet. V menu sdílení vyberte připomínky a vytvořte novou připomínku.

Složky

V nativních Připomínkách můžete také pro lepší efektivitu a přehled vytvářet nejrůznější složky, ve kterých se budou nacházet vámi vybrané seznamy. Vyberte požadovaný seznam, podržte ho a přetáhněte na další ze seznamů, které chcete přidat do složky. Jakmile se objeví výzva k pojmenování skupiny, pojmenujte složku a uložte ji.

Dnes nejčtenější

.