Zavřít reklamu

Seriálové novinky na HBO Max

C.B. Strike: Neklidná krev

Zbrusu nový dramatický seriál, inspirovaný kriminálními romány J.K. Rowlingové (vydanými pod pseudonymem Robert Galbraith), sleduje válečného veterána Cormorana, z něhož se stal soukromý detektiv, a jeho vynalézavou asistentku Robin.

Kung Fu

Nicky, mladá Američanka čínského původu, se vydá se na osudovou cestu do odlehlého kláštera v Číně. Když se vrátí do rodného San Franciska, ve městě bují zločin a korupce a Nicky je nucena použít znalosti bojového umění k ochraně komunity.

The Last of Us

Když globální pandemie zničí civilizaci, přeživší Joel se ujme čtrnáctileté dívky, která může být poslední nadějí lidstva.

Městečko Three Pines

Gamache se vrací do Three Pines, aby vyšetřil zmizení Marca Frotiera. Brzy však vyjde najevo, že se jedná případ vraždy, který Gamacheho a jeho tým zavede hluboko do temné minulosti městečka.

Filmové novinky na HBO Max

Vřískot

Pětadvacet let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery, oživí tím dávno pohřbenou noční můru a opět odkryje strašidelnou minulost města.

Jumanji: Další level

Parta přátel se vrací do Jumanji, aby zachránili jednoho z nich. Zjistí však, že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Už to totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah.

Zmizelá

V den pátého výročí svatby Nick Dunne nahlašuje, že jeho manželka zmizela. Pod tlakem policie a narůstajícího mediálního šílenství začnou jeho lži, vytáčky a podivné chování vyvolávat ve všech znepokojivou otázku: zabil Nick Dunne svou ženu?

Tichý les

Studentka Anja Grimmová nastoupí na stáž do lesa, kde v dětství zmizel její otec. Díky dávné noční můře zde odhalí smrtící tajemství, které ukrývá celé město.

Vzorný otec: Příběh Martina MacNeilla

Kriminální thriller o oblíbeném chirurgovi, za jehož vlídnou maskou se skrýval psychopat, který zavraždil vlastní ženu, aby skryl milostný poměr. Policii by unikl, nebýt jeho nejstarší dcery, která díky vzdělání na lékařské fakultě pomohla odhalit pravdu.

Dnes nejčtenější

.