Zavřít reklamu

Netflix nezahálí a i v novém roce neustále přidává několik zajímavých pořadů týdne. Pokud tedy plánujete po náročném víkendu polenošit u televize, možná právě vám padne nějaká novinka do oka. Pojďme se tedy podívat na to nejzajímavější, co Netflix za poslední týdny přidal.

Full Swing

Zajímá vás golf? Pokud ano, nemůže vás minout tento dokumentární seriál. Kvalita je zaručena, neboť pochází od tvůrců veleúspěšného seriálu z prostředí F1 Drive to Survive.

Jako ulití

Další záležitost pro milovníky reality show. Páry, které prokážou, že jsou kompatibilní, si budou moct pohrát s taktikou a vášněmi, protože dostanou právo dát dohromady nebo rozdělit ostatní soutěžící.

Deset dnů dobrého muže

Právník, který dělá soukromé očko, začne pátrat po pohřešované osobě. Odhalí ale nečekané souvislosti a jeho život se převrátí naruby.

Milý Davide

Pokud fandíte romantickým komediím, je toto film pro vás. Jedničkářka si tajně vede blog s pikantními historkami o spolužákovi ze střední, do kterého se zakoukala. Když se o tom ale dozví celá škola, převrátí jí to život naruby.

Infiesto

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí při tom, že celý případ je součástí ďábelského plánu.

Pamela: Příběh lásky

Další kontroverzní zpověď celebrity. Pamela Anderson vypráví o svojí cestě ke slávě, vrtkavých vztazích i známém skandálu s erotickou nahrávkou. A na přetřes přijdou i její soukromá videa a deníky.

Lockwood a spol.

Mladá jasnovidka spojí síly se dvěma nadanými kluky a ve službách malé agentury se pustí do boje se smrtícími duchy, kteří sužují Londýn.

Cunk on Earth

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.