Zavřít reklamu

iSki Czech

Pokud se v rámci vašich zimních výletů chystáte lyžovat na tuzemských svazích, můžete vyzkoušet aplikaci s názvem iSki Czech. iSki Czech je aplikace, která se stane vaším spolehlivým parťákem při lyžovačce v našich luzích a hájích. Najdete zde informace o lyžařských resortech, lyžařské mapy, ale také údaje o aktuálním počasí včetně nebezpečných výkyvů nebo třeba záběry z webkamer. Pokud si svou lyžařskou aktivitu rádi ukládáte, zajisté vás potěší možnost propojení s nativním Zdravím na vašem iPhonu.

Aplikaci iSki Czech stáhnete bezplatně zde.

Záchranka

Při vašich výletech byste neměli zapomínat ani na důležitou a velmi povedenou českou aplikaci Záchranka. Bude se vám hodit i při vašem cestování po zimní přírodě. Pokud byste se vydali na výlet do hor, najdete zde v případě nouze kontakty nejen na složky IZS, ale také na Horskou službu. Součástí aplikace jsou i funkce pro vytvoření zdravotního ID, interaktivní kurz základů první pomoci, informace o nejbližších zdravotnických zařízeních a spoustu dalšího. Záchranka vám v případě potřeby pomůže přivolat pomoc i v případě, kdy nejste schopni popsat, kde se právě nacházíte, nebo třeba nemůže mluvit.

Aplikaci Záchranka stáhnete bezplatně zde.

All Trails

All Trails https://jablickar.cz/ios-aplikace-dne-alltrails-aneb-cestou-necestou/ je opravdu skvěle vypadající aplikace pro všechny, kteří rádi objevují nové trasy pro výlety, a to samozřejmě nejenom v zimě. Najdete zde možnost vyhledání populárních tras i plánování vašich vlastních výletů, sdílení vašich výletů s ostatními uživateli, nebo třeba možnost přizpůsobení plánování vaší trasy podle toho, zda se vydáváte na výlet pěšky, na kole, nebo třeba toužíte po větším dobrodružství.

Aplikaci All Trails stáhnete bezplatně zde.

Windy.com

Při plánování vašich zimních výletů byste rozhodně měli zohlednit také počasí. V tomto směru vám může skvěle pomoci aplikace s názvem Windy.com, která kromě standardní předpovědi počasí na následující dny i hodiny nabízí například také přehledné mapy s radarovými snímky, možnost aktivace notifikací, možnost výběru preferovaného předpovědního modulu a spoustu dalšího. Pokud vás Windy neláká, můžete vybírat z jiných aplikací pro předpověď počasí.

Aplikaci Windy.com stáhnete bezplatně zde.

Gastromapa Lukáše Hejlíka

Co by to bylo za výlet bez zastávky na dobré jídlo? S nalezením vhodného podniku vám může pomoci například populární Gastromapa Lukáše Hejlíka. Tato česká aplikace se stane vaším průvodcem po tuzemských gastropodnicích, nabídne vám tipy, kam na cestách zajít na jídlo, ale třeba také dobrou kávu, pivo či víno. Nabídka podniků je zde opravdu velkorysá, takže si určitě vyberete ten pravý pro vás.

Aplikaci Gastromapa stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.