Zavřít reklamu

Tripadvisor

Chystáte se svou drahou polovičku vzít na Valentýna do restaurace, nebo vás dokonce láká vidina luxusního hotelového pobytu? S výběrem těch nejlepších míst vám může pomoci aplikace Tripadvisor. Najdete zde hodnocení celé řady restaurací, hotelů a dalších podniků spolu s fotografiemi, aplikace také nabízí plno funkcí pro naplánování výletu či pobytu včetně možnosti rezervace a spoustu dalšího.

Aplikaci Tripadvisor stáhnete bezplatně zde.

Wolt

Chcete si valentýnskou večeři užít spíše v klidu domova, ale nechce se vám vařit? Wolt vás zachrání. Pokud se nacházíte v oblasti, kde jsou dostupné služby Wolt, můžete si prostřednictvím této aplikace objednat až na místo nejen jídlo, zákusky či kávu, ale také nákup, potřeby pro domácí mazlíčky, drogerii… nebo třeba hračky „pro dospělé“.

Aplikaci Wolt stáhnete bezplatně zde.

JustWatch

V kině nedávají nic zajímavého, ale přesto byste rádi strávili valentýnský večer sledováním něčeho zajímavého? Pokud máte předplaceno více streamovacích služeb najednou, může být těžké zorientovat se v jejich nabídce. Aplikace JustWatch vám přináší nejen podrobný přehled o tom, která služba nabízí jaký film nebo seriál, ale také zajímavé žebříčky, doporučení ke sledování a spoustu dalších užitečných informací a funkcí pro všechny seriálové a filmové fanoušky.

Aplikaci JustWatch stáhnete bezplatně zde.

Tinder

Jste na Valentýna sami a trápí vás to? Není nic jednoduššího, než si domluvit valentýnské rande. Stálicí na poli se seznamovacími aplikacemi je Tinder. Stačí jen nainstalovat, zaregistrovat se… a můžete vybírat. Je jen na vás, zda si užijete příjemný valentýnský večer, nebo se původně nezávazné rande vyvine v něco víc.

Aplikaci Tinder stáhnete bezplatně zde.

Florea.cz

Poslední valentýnský tip z našeho dnešního článku sice není aplikace jako taková, na vašem iPhonu ale určitě najde své využití. Web Florea.cz se postará o rozvoz nejen valentýnských kytic po celé ČR každý všední den. Florea vám zaručí kvalitu květin, o jejichž rozvoz se starají školení kurýři se speciálně upravenými vozy, kteří si umí poradit i neobvyklými situacemi, jako je třeba nemožnost zastihnout adresáta.

Květina z Florea.cz můžete objednat zde.

Dnes nejčtenější

.