Zavřít reklamu

Goose Goose Duck

Goose Goose Duck je hra na principu sociální dedukce, ve které musíte s ostatními husami spolupracovat, abyste splnili svůj úkol. Dávejte si pozor na zlomyslné divoké kachny a další ptáky, kteří se infiltrovali do vašeho týmu a udělají cokoli, aby vás zastavili.

cubematrix

Cubematrix je rychlá nezávislá hra s desítkou různých úrovní, která hráče nutí vyhýbat se překážkám, jejichž obtížnost se s každou úrovní zvyšuje. Ve hře Cubematrix na vás čekají různá atmosférická prostředí a scénáře, které vás budou tlačit až na hranice jejich možností! Tak co, jste připraveni na tuto výzvu?

Aliens After Ava

Vítejte ve hře Aliens After Ava. Jste Ava, která přežila v divočině uprostřed mimozemské invaze. Bojujte, uhýbejte, skákejte, kutálejte se a používejte pokročilé technologie k útěku přes terén a mimozemské nepřátele.

Light & Shadow

Když v nedalekém lese spadne hvězda, podnítí to Poa k výpravě za tímto světlem a k jeho přenesení do svého života. Light & Shadow je stínová loutková plošinovka, ve které se postavíte svým obavám, překonáte depresi a budete hledat okamžiky radosti v šedém světě. Najít cestu není vždy snadné, ale nevzdávejte to.

The Archipelago

Až se svět rozpadne, co uděláte s jeho troskami? The Archipelago je vizuální román o vaření čaje. Čaje, které si vyberete, určují, s kým se setkáte uprostřed pulzujícího a měnícího se světa. Uvařte čaj každému, kdo ho potřebuje, a na oplátku požádáte jen o to, abyste mohli naslouchat jejich rozhovorům. V závislosti na chuti vašeho nápoje se v kavárně objevují různí lidé, což vám dává možnost být svědky různých dialogů – a z různých úhlů pohledu sledovat, jak se obyvatelé souostroví potýkají s traumaty, změnami a nadějí.

 

Dnes nejčtenější

.