Zavřít reklamu

Je tomu skoro až k nevíře, ale první generace AirPods Max se světu představila již v prosinci 2020 po dlouhých měsících nejrůznějších spekulací. Přestože byla tato sluchátka extrémně očekávaná, kvůli své ceně a kombinaci s minimem inovativních funkcí bohužel uživatele příliš nezaujaly, což se odrazilo na jejich nízkých prodejích. Právě kvůli nim se pak začalo nahlas hovořit o tom, že je vytvoření jejich druhé generace najednou v ohrožení, protože by se ekonomicky nevyplatily. Jak se však nyní podle informací přesného Apple analytika Ming-Chi Kua zdá, druhé generace AirPods Max se přeci jen dočkáme. 

Kuovy zdroje tvrdí konkrétně to, že AirPods Max kalifornský gigant ještě rozhodně neodpískal a rád by je buď na konci příštího roku, nebo na začátku roku popříštího „oprášil“ a pokusil se jimi opět na trhu zaujmout. Co přesně by nová generace AirPods Max měla přinést sice zdroje neprozradily, obecně se ale počítá s kvalitnějším zvukem, pokročilejším ANC a režimem propustnosti, podporou Apple Music Lossless, rychlejším párováním a tak podobně. Samozřejmostí je pak třeba i výměna Lightningu za USB-C či nové barevné varianty, přičemž překvapivý by nebyl ani drobný redesign. Snad se tedy co nevidět dočkáme dalších informací, které detaily o AirPods Max 2 ještě více poodhalí. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.