Zavřít reklamu

Přestože už AirPods dávno nestojí nejméně necelých 5000 Kč, jak tomu bylo při uvedení jejich první generace, ale lze je sehnat i kolem 3500 Kč, faktem je, že se o nich stále nedá hovořit jako o vyloženě levných sluchátkách. Přesně z tohoto důvodu tak není pro Apple v současnosti možné prosadit se právě mezi levnějšími konkurenty, o které je přitom zájem mezi nemalou skupinou zákazníků. Právě s touto věcí se proto chystá do budoucna zatočit představením dosud nejlevnějších AirPods v jeho historii. A díky analytikovi Ming-Chi Kuovi už nyní víme, kdy zhruba je čekat. 

Že Apple pracuje na jakýchsi AirPods Lite, tedy levných a technologicky mírně osekaných AirPods, jsme slyšeli v předešlých týdnech hned od několika zdrojů v čele s Markem Gurmanem z Bloombergu. Kuo pak nyní jeho slova doplnil s tím, že dle jeho informací je jejich vývoj stále v plném proudu, kvůli čemuž nemá svět očekávat jejich představení ještě letos. S dodavateli má mít ostatně již nyní dohodnuto, že hromadná výroba tohoto produktu začne ve druhé polovině příštího roku tak, aby jej mohl na jeho konci představit coby potenciální vánoční hit. Je tedy možné, že na zářijové Keynote 2024 se kromě iPhonů 16 (Pro) dočkáme právě i odhalení nových, dosud nejlevnějších AirPods. A kolik že by měly stát? Podle dostupných informací kolem 99 dolarů, tedy v přepočtu kolem 2200 Kč bez daně a dalších poplatků. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.