Zavřít reklamu

Měl to být hit, ale nakonec se tak nestalo. Tak přesně takto by se dalo bez jakékoliv nadsázky popsat dosavadní působení náhlavních sluchátek AirPods Max na trhu. Ta sice byla ještě před svým představením dychtivě očekávána, nicméně jejich cena z nich učinila do jisté míry jen velmi těžko prodejný produkt, který se tak logicky nemohl stát hitem. Že jsou prodeje relativně mizerné navíc v posledních měsících potvrdilo nezávisle na sobě hned několik analytiků, přičemž někteří věštili AirPods Max dokonce usmrcení bez náhrady. Nyní se však objevují zvěsti o tom, že se Apple chystá na pomyslný restart a že jej chce provést již poměrně brzy. 

AirPods Max si lze zakoupit hned v pěti barevných variantách, díky čemuž by si tak měl každý najít svůj oblíbený odstín. Drobný háček je však v tom, že Apple barvy AirPods Max neaktualizoval od jejich vydání, kvůli čemuž začínají působit trochu okoukaně. Přitom třeba u iPhonů se po určité době nebojí přidat nový odstín a jejich prodeje jím opět rozpumpovat. V souvislosti s AirPods Max se proto v poslední době čím dál tím víc nahlas hovoří o tom, že je Apple brzy „znovupředstaví“ v nových barvách, aby jimi co možná nejvíce opět rozdmýchal prodeje, přičemž toto opětovné představení je možná již za dveřmi. Apple Story po celém světě totiž hlásí zničehonic zhoršenou dodací dobu, která se z jednotek dní protáhla na dva až tři týdny. V tomto časovém okně bychom se tedy mohli teoreticky odhalení nových barevných variant dočkat. Bohužel, barvičky by měly být zároveň tím jediným, co Apple nabídne. Větší upgrady by totiž měla přinést až 2. generace těchto sluchátek, bude-li tedy vůbec vzhledem k prodejnosti první generace dokončena. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.