Zavřít reklamu

RFLEX

RFLEX je rychlá neo-arkádová hra plná výzev. Šikovně se pohybujte tak, abyste dosáhli nejvyššího skóre v řadě zběsilých úrovní, a přitom si užívejte originální soundtrack. Vychutnejte si trikové vizuální efekty a zároveň se nechte vtáhnout do nekonečné propasti návykové nonstop akce.

Hru RFLEX stáhnete zde.

Hard Times – Homeless Survivor

Život na ulici není lehký – sami se o tom přesvědčíte ve hře Hard Times – Homeless Survivor, ve které se musíte vžít do role bezdomovce a čelit všem výzvám, které každodenní přežití ve velké metropoli lhostejnosti přináší.

Hru Hard Times – Homeless Survivor stáhnete zde.

Sandwalkers: The Fourteenth Caravan

Sandwalker: The Fourteenth Caravan je prologem k plné verzi hry Sandwalker.  Ve hře se stáváte Čtrnáctou karavanou a odhalujete jedno z tajemství vašich předků, které oživí naději, že éra Phithi jednou skončí. Přepravujte zboží sousedním kmenům, budujte vztahy, odolávejte stvůrám, které se potulují po Phithi, a sbírejte vzpomínky na svou cestu, které pošlete svým nástupcům.

Hru Sandwalkers stáhnete zde.

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adnveture

Píše se rok 1988. Vývojářka dobrodružných her Delores Edmundová, která má přestávku ve své práci ve společnosti MMucasFlem Games, se vrátila do Thimbleweed Parku na krátkou dovolenou. Zatímco je doma, přivydělává si jako fotografka pro Thimbleweed Nickel News. Odhalujte zapomenutá podivná tajemství v této zábavné point-and-click adventuře.

Hru Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure stáhnete zde.

Sin Slayers: The First Sin

Sin Slayers: The First Sin je bezplatná demoverze hry Sin Slayers, RPG titulu s prvky roguelike, kde vaše volby určují, jak náročné budou souboje a nepřátelé. Tato verze nabízí 2-3 hodiny hraní, všechny hlavní herní prvky, první příběhový akt a jednu procedurálně generovanou mapu, kterou můžete hrát vícekrát.

Hru Sin Slayers: The First Sin stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.