Zavřít reklamu

Ačkoliv se za poslední roky stalo již jakýmsi pravidlem, že jsou některé iPhony po svém představení jen stěží sehnatelné, tak špatnou dostupnost, která provázela iPhony 14 Pro (Max) za poslední roky svět nepamatuje. Naštěstí se však nyní konečně blýská na lepší časy, jelikož minimálně na oficiálním Online Storu Applu se dodací novinek strmě zlepšily. A další prodejní místa mají následovat. 

Zatímco ještě před doslova pár týdny svítily u doby dodání iPhonů 14 Pro (Max) v de facto jakékoliv konfiguraci vyšší jednotky týdnů (nezřídka kdy dokonce 6 týdnů), v současnosti při pohledu na dodací doby iPhonů zjistíte, že vám je Apple zvládne doručit do druhého dne, objednáte-li si telefon ráno či dopoledne. Podle našich informací se navíc začínají poměrně výrazně zlepšovat i dodávky iPhonů k partnerským prodejcům Applu, díky čemuž by tak neměl být již relativně brzy problém si novinky odnést bez jakéhokoliv většího čekání víceméně odkudkoliv, což je rozhodně pozitivní. O to více hořké je zřejmě pro Apple to, že se mu podařilo dodavatelský řetěz nastartovat jen zhruba měsíc po Vánocích, které jsou každoročně pro prodejnost naprosto klíčové. Nicméně vzhledem k tomu, že výrobní fabriky v Číně stály kvůli proticovidovým opatřením holt nešlo s celou situací nic moc dělat. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.