Zavřít reklamu

Živí mrtví

Tento seriál sleduje skupinu přeživších v době zombie apokalypsy. Mezilidské konflikty někdy představují takové nebezpečí, že jsou někteří ochotni udělat cokoli pro to, aby přežili.

Disney+ si můžete předplatit zde

Mandalorian

Po pádu impéria se Mandalorian protlouká galaxií, v níž nevládne zákon, s nalezencem Groguem.

Disney+ si můžete předplatit zde

Taková moderní rodinka

„Taková moderní rodinka“ je komediální seriál, který nahlíží na životy tří různých rodin očima dokumentaristy a jeho štábu. Jay Pritchett (Ed O’Neill) je patriarchou této komplikované, nespořádané a milující moderní rodiny.

Disney+ si můžete předplatit zde

Star Wars: Andor

V době plné nebezpečí, podvodů a intrik zjistí Cassian Andor, že může významně přispět v boji proti tyranskému Galaktickému impériu. Vydá se na cestu, na jejímž konci se z něj stane skutečný povstalecký hrdina.

Disney+ si můžete předplatit zde

She Hulk: Neuvěřitelná právnička

V seriálu „She-Hulk: Neuvěřitelná právnička“ od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně.

Disney+ si můžete předplatit zde

M.A.S.H.

M*A*S*H (zkratka pro Mobile Army Surgical Hospital – Mobilní armádní chirurgická nemocnice) je americký válečný komediálně-dramatický televizní seriál, který se točí kolem klíčových osob během korejské války (1950-53). Často v něm dochází k napětí mezi civilními odvedenci jednotky 4077 (Hawkeyem, Trapper Johnem a B. J. Hunnicuttem) a postavami z „regulérní armády“, jako jsou Margaret Houlihanová a plukovník Potter, kteří zastávají spíše vlastenectví a službu armádě.

Disney+ si můžete předplatit zde

Griffinovi

Dobrodružství Griffinových, výstřední rodiny žijící v Nové Anglii, kterou vedou otec Peter a matka Lois.

Disney+ si můžete předplatit zde

Chirurgové

Tihle doktoři musí denně činit rozhodnutí, která znamenají rozdíl mezi životem a smrtí.

Disney+ si můžete předplatit zde

Jak jsem poznal vaši matku

Půlhodinový komediální seriál o tom, jak se Ted zamiloval. Všechno začalo, když se Tedovi jeho nejlepší kamarád Marshall svěřil, že svou dlouholetou přítelkyni Lily, učitelku v mateřské škole, požádá o ruku. V tu chvíli si Ted uvědomil, že pokud chce také najít pravou lásku, měl by s tím raději začít.

Disney+ si můžete předplatit zde

Simpsonovi

Seriál „Simpsonovi“, který je držitelem ceny Emmy za vynikající animovaný pořad za rok 2019, nadále útočí na diváky tím, že si nebere servítky a dělá si legraci úplně ze všeho. Se svým rozvratným humorem a rozkošným důvtipem se seriál nesmazatelně zapsal do americké popkultury a jeho rodinní příslušníci – Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavnerová), Bart (Nancy Cartwrightová), Lisa (Yeardley Smithová) a Maggie – se stali televizními ikonami.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.