Zavřít reklamu

Počasí

Je pravdou, že ještě před pár lety bylo Počasí nezajímavé, nepřesné a zkrátka nešlo s dobou, a tak na něj mnoho uživatelů zanevřelo, včetně mě samotného. Zcela upřímně se ale Počasí v posledních pár letech neskutečně posunulo dopředu a akvizice Dark Sky je tak rozhodně velmi znát. Z toho důvodu bych vám Počasí nyní rozhodně doporučil, jelikož má skvělý design, zobrazuje veškeré klasické, ale i podrobné informace, nabízí mapu s radarem a mnoho dalšího.

Počasí stáhnete zde

CARROT Weather

Jednou z nejpopulárnějších aplikací na počasí na celém světě je rozhodně CARROT Weather – a rozhodně to není jen tak pro nic za nic. Tato aplikace byla vybrána jako nejlepší aplikace pro sledování informací o počasí v mnoha různých testech. CARROT Weather se ale oproti ostatním aplikacím zásadně liší. Informace totiž dokáže podávat také ve vtipné formě, které zkrátka porozumí naprosto každý. Jinak si v této aplikace můžete nechat zobrazit hned několik zdrojů o počasí a porovnat data z různých zdrojů, díky čemuž si uděláte si přesnější obrázek o předpovědi. Samotní vývojáři aplikace uvádí, že se díky CARROT Weather budete těšit na bouřku, jen abyste zjistili, co na vás aplikace „vyplivne“. Ještě před nějakou dobou byla aplikace CARROT Weather placená, nyní už ji ale stáhnete zdarma.

CARROT Weather stáhnete zde

Ventusky

Jednou z velmi oblíbených aplikací na počasí je v Česku rozhodně Ventusky. Tato aplikace se pochlubí velmi příjemným a jednoduchým rozhraním, ve kterém si můžete zobrazit hromadu různých dat. Nechybí samozřejmě přesná předpověď počasí, a to s mapou, kde se můžete podívat například na to, odkud přijdou srážky, odkud vane vítr apod. Ventusky dokáže zobrazit ta nejdetailnější data prakticky ze všech oblastí celého světa, takže i v případě, že žijete v malé vesničce, tak se nemusíte bát, že byste ji v této aplikaci nenašli. Aplikace Ventusky je k dispozici ke stažení zcela zdarma.

Ventusky stáhnete zde

AccuWeather

Další světovou aplikací na sledování informací o počasí, kterou využívá nespočet uživatelů, je AccuWeather. Tato aplikace se řadí mezi jedny z nejúspěšnějších, jelikož již několikrát získala různá ocenění, například za skvělé uživatelské rozhraní, nejlepší upozorňování na počasí apod. Nabízí minutové předpovědi počasí, společně s přesnými informace mi o počasí v konkrétní lokalitě. Nechybí samozřejmě zasílání upozornění na extrémní počasí, podrobná data o sněhu, denní předpovědi počasí včetně pravděpodobnosti srážek a větru, kompletní mapu s radarem, informace o pocitové teplotě a mnoho, mnoho dalšího. Hledáte-li skvělou aplikaci na počasí, rozhodně dejte AccuWeather šanci – je zdarma.

AccuWeather stáhnete zde

Windy

Poslední skvělou aplikací na počasí, která je součástí našeho článku, je Windy. Tuto aplikaci si oblíbíte především v případě, že si potrpíte na grafické vyobrazení informací o počasí. Veškeré informace jsou detailně vyobrazeny v mapách a věří jim profesionální piloti, rybáři, vlády, armády a další. Ať už se tedy chystáte vyrazit na nějaký výlet či dovolenou, rozhodně se vyplatí aplikaci Windy mít, abyste si mohli přesně na vybraných místech zobrazit informace o počasí. Součástí aplikace Windy je pak více než 40 různých map, ve kterých si kromě srážek zobrazíte informace o větru, teplotě, vlhkosti, tlaku a mnoho dalšího. Aplikace Windy je k dispozici zcela zdarma a chlubí se tím, že bezplatně poskytuje informace, za které si jiné aplikace nechávají platit.

Windy stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.