Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ne nadarmo jsou právě Vánoce nazývány jako svátky klidu, při kterých byste se měli alespoň na okamžik pozastavit a věnovat čas svým nejbližším. A právě k tomu pro vás máme skvělý tip! Vytvořte si vlastní PF 2023 snadno a rychle online a dejte vaším nejbližším vědět, že vám na nich záleží. Jak na to si posvítíme níže.

Novoročenka ale nemusí být určena jen pro vaše nejbližší. Zároveň se totiž jedná o skvělý způsob, jak popřát jen to nejlepší vašim obchodním partnerům a utužit tak vzájemné vztahy. Aniž byste nad návrhem a přípravou museli dlouze ztrácet čas, můžete si nechat vytvořit firemní PF online a následně jej v rychlosti sdílet například prostřednictvím e-mailu.

Jak vytvořit vlastní PF 2023

Celý proces tvorby vlastního PF 2023 je nesmírně jednoduchý a zabere vám jen několik málo minut. Rozdělit jej můžeme na tři následující kroky:

Vyberte šablonu

Abyste měli přípravu co možná nejjednodušší, nabízí se výběr skvělých a tematických šablon. Ihned po přihlášení vám je webová aplikace nabídne. Stačí si tedy vybrat vašeho favorita a můžete se rovnou přesunout do dalšího kroku. Určitě také musíme vyzdvihnout možnost náhledu. S ní si lze ihned zobrazit, jak výsledek může vypadat a podle toho se pak rozhodnout.

Vložte vlastní fotografii

Novoročenka by měla být osobní, což z ní musí jít ihned cítit. Po výběru šablony je proto na místě, abyste přidali vlastní, například rodinnou fotografii, která PF přání dodá potřebné kouzlo. Zároveň tak ostatním ukážete, že na ně myslíte společně s celou vaší rodinou.

Upravte přání

V závěru už stačí PFko jen dokončit. Jakmile máte vybranou šablonu a přidanou rodinnou fotografii, nezbývá nic jiného, než se přesunout k přípravě novoročního přání. Zde už je to jen a pouze na vás a vaší kreativitě. Mějte ale na paměti, pro koho je daná novoročenka určená. Pokud jii tvoříte pro vaše obchodní partnery, volte formálnější úpravu textu, zatímco u přání pro vaše nejbližší můžete být osobnější.

Vytvořte si vlastní PF 2023 zde

PF 2023

Dnes nejčtenější

.