Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Software se neustále vyvíjí a postupuje vpřed, kdy jeho vývojáři pracují na vylepšení výkonnosti a funkcionalitě. Postupné vylepšování tak přichází prostřednictvím různých aktualizací, které tak zároveň pomáhají samotným uživatelům s celkovým zážitkem, případně také s jejich produktivitou. S těmito aktualizace ale také přichází potřeba upgradu. Neustálé upgradování se ale může prodražit, obzvláště tedy v případech, kdy se jedná o prvotřídní software jako například Microsoft Office či Windows, na které se denně spoléhají miliony lidi po celém světě.

V rámci novoroční akce Godeal24 New Year Sale si ale můžete přijít na software jako Windows či Microsoft Office za nejlepší ceny. Každá objednávka na této platformě je samozřejmě 100% bezpečná a přichází spolu s garancí originality produktových klíčů, které zákazníci obdrží okamžitě po objednávce. Zároveň se také nabízí nepřetržitá 24/7 podpora schopná řešit jakékoliv případy. Bezesporu nejrozšířenější a nejoblíbenější systém Windows 10 Pro je momentálně k dostání již za pouhých 7,25 €. Pokud si ale pořídíte balíček dvou klíčů, cena za jeden klesne na neuvěřitelných 6,12 €. Koupí více klíčů tak můžete náramně ušetřit a licenci pak klidně použít jako novoroční dárek. Zároveň si také můžete přijít na licenci pro Office 2021 Pro již za 24,25 €. Pokud byste potřebovali více klíčů, cena může klesnout až na 13,05 € za licenci. Godeal24 navíc prodává pouze originální Windows, Office a další software.

Godeal24

Největší slevy! MS Office 2021 již od 13,05 €

Originální Windows 10 Pro od 6,12 €!

Ashampoo PC nástroje

Prohlédněte si zvýhodněnou nabídku zde

MS Office pro Mac

Sleva 62 % na balíčky! Slevový kód: SGO62

Prohlédněte si další zlevněné balíčky zde

Sleva 50 % na Windows! Slevový kód: SGO50

Prohlédněte si zlevněné licence Windows zde

Další nástroje za nejlepší ceny

Prohlédněte si nabídku zlevněných nástrojů zde

Godeal24 je přeprodejcem licencí nejen od Microsoftu, ale od dalších známých IT firem. Díky tomu si můžete přijít například na Windows či MS Office za zcela bezkonkurenční ceny, stejně tak jako na nástroje jako IOBIT, Ashampoo, Disk Drill a mnoho dalších. Celkově tak můžete ušetřit klidně i 90 %. Licence jsou samozřejmě 100% originální a funkční. Godeal24 navíc zná historii každé prodávané licence, díky čemuž dokáže garantovat jejich bezchybnou funkčnost. Ostatně proto jsou také i doživotní – jakmile je aktivujete, budou vám fungovat už napořád, včetně nejrůznějších aktualizací a podobně.

O spolehlivosti Godeal24 jasně vypovídá pozitivní online reputace, díky čemuž se obchod těší řadě pozitivních recenzí na portálu TrustPilot, kde je v 98 % případů prodejce označen jakožto „excelentní a skvělý„. Tou vděčí celkové kvalitě e-shopu a mnoha benefitům – zákazníci totiž mají na výběr z rozsáhlé nabídky softwaru, který je navíc k dostání s až 90% slevami. Zároveň lze počítat s okamžitým digitálním doručením prostřednictvím e-mailu. Netřeba tedy na nic čekat.

Godeal24 zároveň nabízí již zmiňovanou nepřetržitou 24/7 profesionální technickou podporu, která je napořád k dispozici všem zákazníkům. Podpora vám dokáže poradit s řadou nejrůznějších případů!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.