Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce utekly jako voda a nyní se o slovo přihlásil neuvěřitelný povánoční výprodej na iPouzdro.cz! Při této příležitosti si můžete přijít na příslušenství, různé doplňky a řadu dalších produktů s až 86% slevami. Rozhodně také nesmíme zapomenout zmínit nesmírně důležitou věc – v akci je k dostání více než tisícovka produktů, které si nyní můžete pořídit klidně i za zlomek jejich původní ceny.

Ať už hledáte kvalitní nabíječku, dotykové pero či ochranný kryt, rozhodně máte z čeho vybírat. Pojďme si proto posvítit na nejlepší produkty, které jsou nyní k dostání za akční ceny.

ESR Magnetic Pencil

Pokud hledáte kvalitní alternativu za Apple Pencil, zbystřete. V takovém případe by vám totiž rozhodně neměla uniknout nabídka na dotykové pero ESR Magnetic Pencil, které v povánočním výprodeji pořídíte s úžasnou 65% slevou.

ESR Magnetic Pencil zakoupíte zde

ESR Magnetic Pencil

Kryt Geometric Pink

Do povánočního výprodeje také zavítal stylový ochranný kryt pro iPhone 7 / 8 / SE. Pouzdro perfektně sedí na těchto modelech s 4,7″ displejem a potěší zejména svým povedeným designem a zpracováním, především tedy ženy. Samozřejmě nabízí perfektní ochranu. Aktuálně jej pořídíte za pouhých 70 Kč s 74% slevou.

Kryt Geometric Pink zakoupíte zde

Geometric Pink

Hoco CA40 Refined

Kvalitní držák do auta je něco, co by nemělo chybět ve výbavě žádného řidiče. Díky němu totiž můžete mít perfektní přehled o všem, co se na telefonu děje a mít tak kupříkladu pod kontrolou například navigaci. V takovém případě přijde vhod držák Hoco CA40 Refined, který lze umístit na čelní sklo či palubní desku. Nyní jej zakoupíte s 82% slevou.

Hoco CA40 Refined zakoupíte zde

Hoco CA40

Xqisit Extra Strong

Kvalitních kabelů není nikdy dost. Právě proto by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout současná sleva na Xqisit Extra Strong. Jedná se o certifikovaný kabel s koncovkami USB-A/Lightning, který se pyšní označením MFi neboli Made for iPhone. Konkrétně měří 200 centimetrů a navíc si zakládá na vysoké odolnosti, která pramení z kvalitního opletu a použití zesílených materiálů v oblasti konektorů. Se současnou slevou ve výši 50 % vás vyjde na pár korun.

Xqisit Extra Strong zakoupíte zde

Xqisit Extra

Diesel Moulded Case Core

Na ochranný kryt si mohou přijít i uživatelé iPhonu 13. V takovém případě se nabízí Diesel Moulded Case Core, který nabízí perfektní ochranu pro vaše jablíčko. U té to samozřejmě jen tak nekončí. Určitě totiž také musíme zmínit poměrně povedený design a precizní zpracování. Kryt nyní pořídíte s 56% slevou.

Diesel Moulded Case Core zakoupíte zde

Diesel Moulded

Hoco X1

Jak už jsme zmínili výše, kvalitních kabelů není nikdy dost. Pokud hledáte to nejlepší v poměru cena/výkon, pak pro vás máme skvělý tip. Nepřehlédněte totiž Hoco X1. Jedná se o kvalitní kabel s délkou 100 centimetrů a koncovkami USB-A/Lightning, který si hravě poradí s napájením vašich Apple produktů. Díky současné 86% slevě vás vyjde na neuvěřitelných 35 Kč.

Hoco X1 zakoupíte zde

Hoco X1

Hoco A19 Shatterproof

Z hlediska odolnosti zařízení hraje nesmírně důležitou roli i ochranné sklo. Do akce zavítal Hoco A19 Shatterproof pro iPhone 12 Pro Max. Toto 2,5D tvrzené sklo je skvělým řešením pro vaše jablíčko, které zajistí 100% ochranu obrazovky před případným poškozením. Díky 86% slevě vás navíc vyjde na pár korun.

Hoco A19 Shatterproof zakoupíte zde

Hoco A19

ESR Hybrid Back Clear

Na ochranný kryt by se nemělo zapomínat ani u jablečných tabletů. Pokud vlastníte iPad mini 6 a hledáte kvalitní, ale nenápadný kryt, zbystřete. V takovém případě vám může přijít vhod model ESR Hybrid Back Clear. Jedná se o čirý kryt pro záda vašeho iPadu, který jim poskytne patřičnou ochranu před případným poškozením.

ESR Hybrid Back Clear zakoupíte zde

ESR Hybrid Back

HOCO J45 ElegantShell

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy vám na telefonu došla baterie a tradiční zásuvka nebyla po ruce? Přesně tyto okamžiky řeší powerbanka. Při příležitosti vánočního výprodeje si můžete přijít na oblíbený model HOCO J45 ElegantShell, který vás zaujme svou kapacitou ve výši 10 000 mAh. U toho to ale nekončí. Zároveň se totiž vyznačuje elegantním designem, kvalitním zpracováním, dvěma výstupy, dvěma vstupy a LED displejem indikujícím stav nabití samotné powerbanky. Se současnou 64% slevou vás přitom vyjde na minimum.

HOCO J45 ElegantShell zakoupíte zde

HOCO J45

Hoco Y4 Smart Watch

Jak už samotný název napovídá, Hoco Y4 Smart Watch jsou chytré hodinky, které nabízí perfektní poměr cena/výkon. Doslova by je šlo definovat pořekadlem: „za málo peněz, hodně muziky“. Dokážou si totiž poradit s monitorováním zdravotních funkcí, fyzických aktivit či spánku, přičemž samozřejmé také zobrazují příchozí notifikace. Aniž byste museli vytahovat telefon z kapsu, o všem se dozvíte přímo z displeje hodinek. Tento model je momentálně k dostání se slevou ve výši 64 %.

Hoco Y4 Smart Watch zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.