Zavřít reklamu

Vánoční období si můžete zpříjemnit také sledováním seriálů. Těch má streamovací služba HBO Max v nabídce poměrně dost, a i když všechny nejsou vyloženě vánoční, řadu z nich – nebo třeba jejich vybrané díly – se vyplatí sledovat právě kolem Vánoc.

Čas na dobrodružství

Pokud máte doma děti, nebo zkrátka jen patříte mezi fanoušky animovaného Finna a Jakea, můžete si pustit seriál Čas na dobrodružství – konkrétně část Veselé vánoční hlody, rozdělenou do dvou dílů. Finn a Jake narazí na videodeník Ledového krále a snaží se odhalit jeho tajemství, když to ale Ledový král zjistí, rozzlobí se.

Teorie Velkého třesku

Vánoční díly nechybí ani v seriálu Teorie Velkého třesku. Není divu – seriál stihl v průběhu všech svých sérií zmapovat pěkných pár let života party vědců a jejich přátel a partnerek. Blíží se Vánoce, které Sheldon z principu neslaví. Je úplně šokovaný, když se dozví, že má pro něj Penny připravený dárek. Vymýšlí, co by jí dal, aby dodržel obecně platná pravidla, která jsou s nákupy a předáváním dárků spojena…

Průměrňákovi

Fanoušci seriálu Průměňákovi si mohou vánoční čas zpříjemnit třeba dílem s názvem Vánoční výpomoc. O Vánocích pomáhá nicnetušící Mike svému bratrovi se stěhováním kradeného nábytku a Frankie mezitím začne brigádničit kvůli zaměstnaneckým slevám.

Kancl

Kultovní seriál Kancl nabízí spoustu nezapomenutelných epizod, a patří mezi ně také ta vánoční z druhé řady. Michael je po prémiích v balíku, a tak v kanclu uspořádá vánoční večírek. Jim jako tajný Santa vymýšlí dokonalý dárek pro Pam.

Lovci duchů

Máte rádi zábavu s nádechem paranormálna? Pak si nenechte ujít ani epizodu s názvem Velmi nadpřirozené Vánoce z oblíbeného seriálu Lovci duchů. Sam a Dean Winchesterovi se tentokrát musí potýkat s odpůrcem Santy.

Přátelé

Vánoční epizody najdete i v populárním seriálu Přátelé. Co takhle zavzpomínat si na tu, která se objevila ve čtvrté sérii? Ross má potíže s udržováním vztahu na dálku. Chandler se snaží domluvit Rachel rande. Monica si chce v nové práci zjednat respekt.

Dnes nejčtenější

.