Zavřít reklamu

Čas od času vám na stránkách našeho magazínu představíme zajímavé aplikace, které nabízí podporu widgetů na zamknuté obrazovce iPhonů s iOS 16. Dnes se podíváme například na předpověď počasí, aplikaci pro tvorbu a správu widgetů nebo třeba na užitečného pomocníka pro běžce.

Weather Radar Map

Weather Radar Map je aplikace pro předpověď počasí, která kromě klasické předpovědi a radarových snímků na mapě naíbízí také přizpůsobitelná upozornění na déšť a další změny počasí. Součástí aplikace jsou také šikovné, přizpůsobitelné widgety, a to jak na plochu iPhonu, tak i na jeho uzamknutou obrazovku.

Aplikaci Weather Radar Map stáhnete bezplatně zde.

ScreenKit – Widget & Themes

Pokud chcete mít tvorbu widgetů pro zamknutou obrazovku vašeho iPhonu výhradně ve svých rukou, můžete k tomuto účelu využít aplikaci s názvem ScreenKit – WIdget & Themes. Tato aplikace vám umožní tvorbu a přidávání ikonek aplikací, ale také widgetů pro plochu iPhonu i na jeho zamknutou obrazovku.

Aplikaci ScreenKit stáhnete bezplatně zde.

FastBot – Intermittent Fasting

Takzvaný přerušovaný půst patří u spousty lidí mezi populární způsoby, jak snížit váhu, udržet si ji, nebo zkrátka jen zlepšit zažívání. Pokud mezi tuto skupinu patříte i vy, možná oceníte aplikaci s názvem FastBot – Intermittent Fasting, která vám umožní nastavit si příslušná okna, sledovat váš pokrok, aktivovat notifkace, ale třeba také sledovat váhu. FastBot navíc nabízí podporu pro widgety na zamknutou obrazovku iPhonu.

Aplikaci FastBot stáhnete bezplatně zde.

Tempo for Runners

Jak název napovídá, aplikace Tempo for Runners je určená primárně běžcům, kteří se chtějí zlepšovat. Nabízí detailní přehled údajů, souvisejících s vaším tréninkem, možnost srovnání jednotlivých tréninků, interaktivní mapy s důležitými údaji nebo třeba možnost práce se zónami srdečního tepu. Vše podstatné pak můžete sledovat v podobě widgetů na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Tempo for Runners stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.