Zavřít reklamu

Vánoce již klepou na dveře a řada z vás jistě přemýšlí, co svým blízkým pořídí jako dárek pod stromeček. Pokud se letos na Vánoce chystáte mimo jiné obdarovat i majitele Apple produktů, máme pro vás hrstku tipů na nejlepší vánoční dárky pro jablíčkáře do 5000 korun.

USB-C Hub HyperDrive PRO pro MacBook

USB-C hub HyperDrive dodá každému MacBooku užitečné porty navíc. Je vybaven 1xHDMI portem, 1xMini DisplayPortem, 2xUSB-C, 2xUSB 3.1, 1 portem pro SD kartu a 1 portem pro microSD kartu. Hub je vyroben z odolného, dobře vypadajícího eloxovaného hliníku, k MacBooku se připojuje prostřednictvím USB-C portu.

USB-C Hub HyperDrive zakoupíte zde.

Kryt Pitaka MagEZ pro iPhone 14 Pro Max

Kryt Pitaka zajistí iPhonu dokonalou ochranu, zároveň ale není zbytečně objemný. Je vyroben z pevného, kvalitního aramidu, a nabízí kompatibilitu s nabíjecí technologií MagSafe. Perfektně přilne k iPhonu, spolehlivě je ochrání, a navíc vypadá opravdu skvěle.

Kryt Pitaka MagEZ zakoupíte zde.

Baterie MagSafe

Přídavná MagSafe baterie je ideálním dárkem pro každého, kdo se často potýká s nedostatkem životnosti baterie na svém iPhonu. Jedná se o kompaktní, šikovnou přídavnou baterii, kterou lze jednoduše přicvaknout k iPhonu s MagSafe technologií, a nabíjet doslova za pochodu. Samotnou baterii můžete nabíjet s pomocí 27 W nabíječky, ale i silnější.

Baterii MagSafe zakoupíte zde.

HomePod mini v modré barvě

Obdarovaného můžete potěšit také HomePodem mini. HomePod mini je povedený chytrý reproduktor od Applu, který nabízí skvělý poměr kvalita:cena. V drobném, kompaktním těle nabízí překvapivě dobrý zvuk, samozřejmostí je možnost zapojení do chytré domácnosti, Siri kompatibilita a spoustu dalšího. Více se můžete dočíst například v naší recenzi. HomePod mini samozřejmě seženete i v jiných atraktivních barvách.

HomePod mini zakoupíte zde.

Řemínek k Apple Watch Alpský tah

Pokud se vámi obdarovaný dosud odbýval spíše levnějšími řemínky ke svým Apple Watch, můžete jej potěšit luxusním řemínkem typu Alpský tah. Tento řemínek v lákavé temně fialové barvě je vhodný pro Apple Watch i pro Apple Watch Ultra, je vyroben z vysoce kvalitní kůže, a může se pochlubit prvotřídním zpracováním i vysokou odolností.

Řemínek k Apple Watch zakoupíte zde.

Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicí

Magic Keyboard je výborným doplňkem nejen k Macu. Tato osvědčená jablečná klávesnice se může pochlubit nízkoprofilovými klávesami a numerickou klávesnicí, její dosah přes Bluetooth připojení činí až devět metrů. Nabíjení probíhá prostřednictvím Lightning portu, na jedno nabití vydrží klávesnice až po dobu jednoho měsíce.

Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicí zakoupíte zde.

Apple Pencil 2. generace

Pokud víte, že vámi obdarovaný je zároveň majitelem iPadu, můžete ho potěšit Apple Pencil 2. generace. Druhá generace jablečného stylusu se může pochlubit funkcemi, jako je palm rejection, rozpoznání přítlaku nebo výdrží až 12 hodin na jedno nabití. Je vyrobena z kvalitního, odolného materiálu, a nabízí kromě jiného samozřejmě také okamžité spárování s iPadem.

Apple Pencil 2. generace zakoupíte zde.

Akční kamera LAMAX

Je vámi obdarovaný jedinec zároveň také milovníkem adrenalinu a dobrodružství? Pak mu můžete pod stromeček nadělit akční outdoorovou kameru LAMAX W9.1. Kromě vodotěsnosti se akční kamera LAMAX může pochlubit řadou skvělých funkcí, jako je časosběr, elektronická EIS stabilizace, až 8 x slow motion v HD a řadou dalších. Kamera disponuje českým menu, Wi-Fi konektivitou a možností propojení s mobilní aplikací, samozřejmostí je i dálkové ovládání.

Akční kameru LAMAX zakoupíte zde.

Apple TV 4K Wi-Fi + Ethernet

Darujte možnost sledování libovolného obsahu ve kvalitě 4K Dolby Vision a HDR10+.1. Apple TV 4K lze použít nejen jako jablečný set-top-box, ale také coby domácí centrálu na bezpečné připojení a ovládání zařízení chytré domácnosti. Součástí je i nová generace dálkového ovladače Apple Remote v novém designu a s rozšířenými možnostmi ovládání.

Apple TV zakoupíte zde.

AirPods 3 s MagSafe nabíjením

Skvělým vánočním dárkem jsou i sluchátka. Proč nesáhnout třeba po AirPodech 3. generace s MagSafe nabíjením? Nejnovější generace „základních“ bezdrátových sluchátek od Applu v osvěženém designu nabízí na jedno nabití až 6 hodin poslechu, samozřejmostí je MagSafe nabíjení, odolnost proti potu a vodě, dvojice mikrofonů s funkcí formování paprsku, adaptivní ekvalizace a spoustu dalšího.

Sluchátka AirPods 3 zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.