Zavřít reklamu

Blíží se Vánoce a s nimi spojená nutnost nakupování dárků. Pokud se chcete vyhnout přeplněným obchodům, líbivou cestou nákupu je internet. Dárek, jenž udělá dotyčnému radost, stát hned vyšší tisíce korun. Praktická maličkost také dokáže zahřát na srdci. V tomto článku se tedy podíváme na dárky pro jablíčkáře mezi 300 a 500 korunami.

Swissten GRAVITY držák G1-AV3 do větrací mřížky

Pokud nevíte, kam si v autě umístit iPhone, abyste dobře viděli na navigaci, zkuste držák do větrací mřížky. Swissten GRAVITY G1-AV3 se navíc pyšní elegantním designem, který nebude kazit interiér žádného vozidla. Je samozřejmě také uzpůsoben pro manipulaci jednou rukou a čelist držáku brání nechtěnému vysunutí z mřížky. Jeho upravitelná poloha pojme zařízení s minimální šířkou zařízení 6 cm do maximální šířky 9 cm. Přítomen je i rotační kloub pro otáčení o 360 ° a výřez pro kabel pro případné nabíjení. Jeho cena je 329 korun.

Swissten GRAVITY držák G1-AV3 do větrací mřížky koupíte zde

Nabíječka FIXED s USB-C výstupem a podporou PD 20W

Protože u nových iPhonů už nenajdete v jejich balení patřičný napájecí adaptér, je pro většinu jejich nových majitelů koupě nějakého doslova nutností. Vzhledem k tomu, že pak Apple už přikládá USB-C kabel na Lightning, znemožňuje tím také použití starších adaptérů. Nabíječka společnosti Fixed nicméně disponuje USB-C konektorem a zvládá i 20W nabíjení, čímž zkrátí čas, po který musíte mít své zařízení připojené ke zdroji. Její cena je 399 korun.

Nabíječku FIXED s USB-C výstupem a podporou PD 20W koupíte zde

Autonabíječka FIXED s odnímatelným Lightning kabelem 2,4A

Většina moderních vozů už je sice osazena USB konektory, pořád ale také obsahují klasické autozapalovače, respektive „zásuvky“ pro ně určené. Pokud zrovna za volantem nepotřebujete kouřit a nemáte tím tento konektor skutečně zapalovačem zabraný, můžete do něho vložit i nabíječku pro vaše zařízení. Autonabíječka Fixed má odnímatelný Lightning kabel, takže jej můžete používat i kdekoli jinde, přičemž samotný adaptér nechávat v autě. Pokud pak zrovna nenabíjíte své zařízení, tak se vám také nikde neplete a nepřekáží. Vybírat můžete mezi bílou i černou barevnou variantou. Její cena je 399 korun.

Autonabíječku FIXED s odnímatelným Lightning kabelem 2,4A koupíte zde

Spigen kryt Ultra Hybrid pre Apple Watch 4/5/6/SE/SE2 40mm – Crystal Clear

Apple Watch jsou nádherným produktem. Proto jim kryty nesluší. Zároveň je nutné dodat, že jablečné hodinky nejsou zrovna levným zařízením. Jestliže si je tedy koupíte, možná na ně kryt přeci jen kvůli ochraně chtít budete. Nebo se může stát, že jednoduše jdete například hrát nějaký kolektivní sport a bojíte se, že by mohly přijít k úhoně. Veškeré obavy ale opadnou s tímto krytem od společnosti Spigen, který je určen pro 40mm variantu hodinek Apple Watch Series 4, 5, SE, SE2 a 6. K dostání je již za 399 korun.

Kryt SpigenUltra Hybrid pre Apple Watch 4/5/6/SE 40mm – Crystal Clear

AlzaPower Onyx 10000 mAh USB-C

Může se stát, že ne vždy budete mít po ruce zásuvku. Jakmile v takový moment potřebujete nabít iPhone, je zle. Takovým strastem se ale dá předejít jednoduchým způsobem. Stačí si za pár stovek pořídit powerbanku. Tato přímo od Alzy nabízí kapacitu 10000 mAh, což většinu iPhonů nabije minimálně třikrát. Poté pravděpodobně ještě zbyde „šťáva“ pro Apple Watch či AirPods. Zařízení má USB-C vstup, dva USB-A výstupy a její výkon je 10W. Může tedy bez potíží nabíjet až dvě zařízení. Zakoupit ji lze už za 499 korun.

Powerbanku AlzaPower Onyx 10000 mAh USB-C zakoupíte zde

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m

Datový kabel Ugreen je ideální pro propojení dvou zařízení, tedy nejen iPadu a třeba MacBooku, ale také klidně i externího displeje s rozlišením 4K. Umožňuje přenos dat a to při rychlosti až 10 Gbps. Samozřejmě slouží i k nabíjení zařízení, tedy ideálně MacBooku, protože jej podporuje až do maximálního výkonu 100 W. K tomu je vyroben z velmi kvalitních materiálů, takže si můžete být jisti dlouhou jeho životností. Má také velmi dobrou flexibilitu, elasticitu a ohebnost, díky čemuž se už nemusíte obávat, že se vám poláme nebo zamotá. Cena je 399 korun.

Ugreen USB-C 3.1 GEN2 Thunderbolt 3 100W Data Cable 1m koupíte zde

Bezdrátový reproduktorLAMAX Sounder2 Mini

Chcete-li umocnit zážitek z poslechu, pořiďte si bezdrátový reproduktor. Pokud zároveň toužíte po základním modelu, u kterého vám stačí pouze skutečnost, že zvuk bude hlasitější, zkuste to s reproduktorem LAMAX Sounder2 Mini. Bluetooth 5.0, hlasový asistent, mikrofon, USB napájení, certifikace IPX6, podpora AAC a SBC je samozřejmostí. Jeho cena je 425 korun.

Bezdrátový reproduktor LAMAX Sounder2 Mini zakoupíte zde

Baseus Simple 2 in 1 Qi Wireless Charger 18W

Výhod má bezdrátová nabíječka Baseus Simple hned několik. Je totiž vybavena dvěma nezávislými cívkami pro rychlé nabíjení, kdy tedy dokáže nabíjet dvě zařízení současně, a to s výkonem 15 W pro každé zařízení. Stačí jej přiložit a o víc se nestarat. Nemusí se přitom navíc jednat jen o iPhony, ale klidně i o AirPody a jiné příslušenství, které bezdrátové nabíjení podporuje. Samozřejmostí je ochrana proti přehřátí, přepětí, elektromagnetickému poli, změně napětí nebo zkratu. Její zpracování z polykarbonátu, slitiny hliníku a tvrzeného skla je pak skutečně unikátní a hodí se nejen na pracovní plochu ale klidně i noční stolek. Cena je 439 korun.

Baseus Simple 2 in 1 Qi Wireless Charger 18W koupíte zde

 

Sluchátka Apple EarPods

Pokud z nějakého důvodu netoužíte po bezdrátových sluchátkách, zkuste staré dobré Earpods s Lightning kabelem. Jejich největší výhoda? Nikdy se nevybijí. Jejich cena je 490 korun.

Sluchátka Apple EarPods zakoupíte zde

earpods

FIXED Bikee 2

Tento držák na iPhone a jiné modely smartphonů je vyroben z kombinace silikonu a tvrzeného plastu, takže váš telefon nejen spolehlivě drží, ale i jej patřičně chrání. Jeho pevné uchycení na řídítka kola či motocyklu nebo klidně madlo dětského kočáru navíc zabrání protáčení a spolehlivě zajistí držák proti nechtěnému pádu. Držák je určen pro telefony o velikosti úhlopříčky jejich displeje 4 až 6,5“ a po jeho ustavení jej lze libovolně otáčet o plných 360 °. Silikonová poutka samozřejmě nezakrývají senzory pro Face ID, Touch ID ani selfie kameru. Cena je 499 korun.

FIXED Bikee 2 koupíte zde

Dnes nejčtenější

.