Zavřít reklamu

Spolu s koncem dalšího týdne vám na stránkách našeho magazínu přinášíme tipy na filmové novinky z programové nabídky streamovací služby HBO Max. Tentokrát vás čeká například Emmu s Gwyneth Paltrow nebo třeba na snímek Nejhorší člověk na světě.

Emma

Gwyneth Paltrowová jako dívka, která věděla, jak by se měl točit svět. Britský film podle stejnojmenného románu Jane Austenové, oceněný Oscarem.

Když jsme šikanovali

Tísnivé vzpomínky ze školního kolektivu jsou často spojeny se zkušenostmi s šikanou. Podvědomý mocenský akt se v hravé, přesto závažné miniatuře Jaye Rosenblatta stává objektem hlubinného zkoumání pocitů viny a zodpovědnosti.

Nejhorší člověk na světě

Brzy třicetiletá Julie stále hledá své místo ve světě a experimentuje, zatímco její starší přítel Aksel by se rád usadil a začal novou životní etapu. Věci se zkomplikují, když zvídavá Julie pronikne na večírek, na kterém potká okouzlujícího Eivinda…

Dva milenci a medvěd

Film se odehrává v odlehlém městečku nedaleko severního pólu, kde dva milenci bojují o lásku a vnitřní klid.

Lucy má dětátko

Po řadě neúspěšných pokusů o otěhotnění Lucy a Adrian konečně najdou lékaře svých snů v osobě doktora Hindla. Lucy o něm však brzy začne odhalovat znepokojivou pravdu…

Dnes nejčtenější

.