Zavřít reklamu

Jelikož už venku začíná být dost chladno, možná raději prolenošíte víkend v teple u Netflixu. V posledních dvou týdnech Netflix přidal celou řadu novinek, které rozhodně stojí za vaši pozornost. Jedná se o kousky, které za víkend rozhodně stihnete a zaručeně vás pobaví. Pojďme se tedy na ně podívat.

Krev a voda (3.série)

Pokračování velmi oblíbeného seriálu. Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu. Třetí série dostává celkem šest epizod.

The Noel Diary

Vánoční komedie, kterých Netflix bude v příštích týdnech vydávat opravdu dost. Spisovatel o Vánocích vyklízí rodný dům a seznámí se přitom s ženou, která hledá svou biologickou matku. Odhalí deník dávná tajemství a přinese jim lásku do života?

Wednesday

Chytrá, sarkastická a trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. Seriál, který se zatím těší velmi dobrým hodnocením.

Promlčeno

Na Netflix byl v tomto týdnu rovněž přidán český krimi film natočen v tomto roce. Hlavní hrdina se po téměř dvaceti letech nečekaně vrací do svého rodného města, aby zde nalezl jistou mladou ženu a jednou provždy se vyrovnal se svou minulostí. V pátrání po neznámé ženě mu pomáhá rozhlasová moderátorka, která jeho příběh dostane do své živě vysílané noční show. V hlavní roli uvidíte Karla Rodena.

Snivokraj

Odvážná osiřelá holka spolu s charismatickým psancem vyrazí do země snů najít vzácnou perlu, která ji splní největší přání. Jedná se o fantasy film, v němž hlavní roli hraje Jason Momoa.

1899

Velmi očekávaný sci-fi seriál od tvůrců populárního seriálu Dark. Na cestě do Nového světa narazí pestrá směsice přistěhovalců na jinou loď, kterou unáší mořský proud. A na její palubě čeká na vyřešení děsivá hádanka.

Příběhy vesmíru

Máte-li rádi dokumenty, je tento seriál něco pro vás. Strhující dokumentární seriál o strhujícím příběhu našeho vesmíru, který vznikl před miliardami let a je pevně provázaný s existencí života na planetě Zemi.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.