Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nabídkou oblíbeného obchodu iPouzdro.cz se opět přehnalo slevové tornádo! V rámci aktuálně probíhající akce Black Friday si tak můžete přijít na kvalitní příslušenství s až 80% slevami. Rozhodně také potěší neuvěřitelně rozsáhlá nabídka. Se slevou jsou k dostání desítky nejrůznějších produktů. Doslova každý si tak přijde na to své. Ať už hledáte napájecí kabel, (bezdrátovou) nabíječku či jiný doplněk, rozhodně najdete!

Pojďme se nyní společně zaměřit na několik nově dostupných produktů, které se dočkaly dechberoucího zlevnění. Mějte ale na paměti, že nabídka je početně omezená a produkty se poměrně rychle vyprodávají. S nákupem byste proto rozhodně neměli otálet.

Hoco X1

Kvalitních kabelů pro iPhone či iPad není nikdy dost. Přesně proto by vaší pozornosti neměla uniknout současná akce na kabel Hoco X1. Konkrétně se jedná o USB-A/Lightning kabel, který si zakládá na odolném, ale přesto elegantním bílém designu. Jeho délka činí 1 metr. Díky akci Black Friday jej pořídíte s úžasnou 80% slevou za pouhopouhých 249 Kč 49 Kč.

Hoco X1 zakoupíte zde

Hoco X1

ESR Magnetic Pencil

Hledáte kvalitní dotykové pero pro váš iPad, ale nechcete utrácet několik tisíc za Apple Pencil? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, máme pro vás perfektní tip. S úžasnou slevou ve výši 47 % si můžete přijít na oblíbené dotykové pero ESR Magnetic Pencil. Tento stylus po vzoru Apple Pencil 2 lze stejně tak přicvaknout magneticky ke hraně jablečného tabletu, přičemž nechybí maximální přesnost nebo rozpoznání úhlu. Za zmínku také stojí rychlé nabíjení. Již za 30 minut totiž získáte dostatek energie pro 6 hodin práce. Dotykové pero momentálně koupíte za 1224 Kč 649 Kč.

ESR Magnetic Pencil zakoupíte zde

ESR Magnetic Pencil

Hoco CW24 Wireless 3in1 Charger

Budoucnost je bezdrátová. Proč tedy nevsadit na bezdrátové nabíjení? Kvalitní bezdrátovou nabíječku Hoco CW24 Wireless 3in1 Charger nyní pořídíte s parádní 45% slevou za 999 Kč 549 Kč. Hlavní přednosti tohoto modelu je, že dokáže zároveň nabíjet až tři zařízení, respektive celou vaši Apple výbavu. Kromě iPhonu si poradí s Apple Watch a sluchátky AirPods. Na druhou stranu kromě jablečných produktů můžete použít jakékoliv zařízení, které podporuje bezdrátové nabíjení za pomoci standardu Qi.

Hoco CW24 Wireless 3in1 Charger zakoupíte zde

Hoco CPH01

Jestli trávíte spoustu času na cestách autem, pak by se vám mohl zalíbit univerzální držák Hoco CPH01, který jen stačí zasunout do mřížky ventilace, vložit do něj telefon a máte hotovo. Navíc nabízí 360° rotaci a jeho polohu si tak lze přizpůsobit konkrétním potřebám – ať už chcete mít telefon klasicky na výšku, nebo naopak na šířku, je to ve finále jen a pouze na vás. Výrobce u něj dokonce vsadil i na materiály šetrné k životnímu prostředí. Hoco CPH01 nyní pořídíte s 60% slevou za 249 Kč 99 Kč.

Hoco CPH01 zakoupíte zde

Hoco N5 Favor

Závěrem nesmíme zapomenout ani na kvalitní nabíječku Hoco N5 Favor. Tento model se totiž pyšní hned dvěma výstupy – USB-C s podporou Power Delivery  a USB-A s podporou Qualcomm QuickCharge 3.0. Jedná se tedy o perfektní adaptér pro rychlonabíjení, a to nehledě na to, zda máte iPhone či konkurenční telefon. Ve finále tak můžete nabíjet výkonem až 20 W. To vše skvěle uzavírá elegantní černý design. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit, že je tato nabíječka ideálním společníkem pro výše zmiňovanou bezdrátovou nabíječku Hoco CW24 Wireless 3in1 Charger. Ta totiž pro využití svého plného potenciálu potřebuje adaptér s podporou Qualcomm QuickCharge 3.0. Hoco N5 Favor v rámci Black Friday pořídíte s 64% slevou jen za 549 Kč 199 Kč.

Hoco N5 Favor zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.