Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Slevová akce Black Friday na iPouzdro.cz pokračuje v plném proudu! Nyní však do nabídky zavítalo další slevové tornádo, které přináší další nálož slev na různé příslušenství a další doplňky. To nejlepší na tom je, že si každý přijde na to své. V rámci Black Friday se totiž parádního zlevnění dočkaly nabíječky, kabely, tvrzená skla, kryty, pouzdra, držáky, powerbanky a řada dalších. Ať už vám ve vaší výbavě chybí cokoliv, tak nyní máte doslova nejlepší příležitost! Pojďme se proto společně podívat na produkty, které jsou k dostání s výraznou slevou.

Nad nákupem ale příliš neotálejte. Celá akce totiž platí jen do vyprodání zásob, které se každou chvílí ztenčují. Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost.

ESR Digital Stylus

Máte iPad a rádi byste svou výbavu rozšířili o Apple Pencil, ale nechcete za ni zbytečně tolik utrácet? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je skvělým kandidátem digitální stylus ESR Digital Stylus. Tento model je plně kompatibilní se všemi obrazovkami iPhonů a iPadů a dokáže vám znatelně zpříjemnit vaši práci. Přestože se jedná o neoficiální alternativa, tak i přesto se těší nesmírné popularitě. Za tu vděčí zejména své nízké latenci, přesnosti a výdrži baterie. Ostatně na tento produkt jsme si dříve posvítili i přímo v naší recenzi. Dotykové pero ESR Digital Stylus můžete v rámci Black Friday pořídit s 38% slevou za pouhých 874 Kč 544 Kč!

ESR HaloLock Vent with MagSafe

Pokud trávíte spoustu času na cestách autem, pak je rozhodně na místě, abyste měli vždy plně nabitý telefon. K tomu je samozřejmě potřeba kvalitní autonabíječka. Proč ale nespojit příjemné s užitečným a nezkombinovat funkce nabíječky a možnosti MagSafe držáku dohromady? Přesně tohle má za úkol oblíbený produkt ESR HaloLock Vent with MagSafe. V základu se jedná o relativně nenápadný držák do mřížky ventilace, který ale po připojení do zapalování funguje jako bezdrátová nabíječka s možnostmi MagSafe. Nemusíte tak řešit žádné uchycení – o vše se postarají magnety přímo za vás. Tento produkt nyní pořídíte s 39% slevou za 899 Kč 544 Kč.

ESR HaloLock Vent with MagSafe zakoupíte zde

Městský batoh Tigernu T-B3599

V rámci letošní akce Black Friday si dokonce můžete přijít na kvalitní městský batoh Tigernu T-B3599, který vám nabídne doslova vše, co od něj můžete potřebovat. Přestože na první pohled okouzlí zejména svým elegantním designem, tak zcela klíčový je jeho rozsáhlý prostor a voděodolnost. Ať už v batohu nesete cokoliv a začnete pršet, nemusíte mít strach. Skvělým doplňkem je pak také integrovaný USB-A port sloužící pro jednodušší nabíjení vašich zařízení. V batohu můžete nechat například powerbanku, připojit ji ke kabelu a máte hotovo. Jelikož se jedná o městský batoh, nechybí mu ani vyhrazený prostor pro přenášení laptopu. Vzhledem k velikosti se do něj vlezou laptopy s úhlopříčkou až 15,6″. Nyní jej pořídíte s 47% slevou za 1224 Kč 654 Kč.

Městský batoh Tigernu T-B3599 zakoupíte zde

Lightning adaptér Devia Lightning/Jack

S příchodem řady iPhone 7 se Apple rozhodl k poměrně razantnímu kroku. Z jablečných telefonů definitivně odstranil 3,5mm jack konektor, který běžně sloužil k připojení sluchátek či reproduktorů. Jedinou možností tak bylo připojení adaptéru z Lightningu na jack. Jenže v takovém případě jako uživatel ztrácíte možnost současného nabíjení. Naštěstí to má poměrně jednoduché a levné řešení. Adaptér Devia Lightning/Jack, který nabízí oba dva výstupy, respektive 3,5mm jack konektor a Lightning. Navíc vás se současnou 51% slevou vyjde jen na pár korun. Nyní jej pořídíte za 399 Kč 194 Kč.

Lightning adaptér Devia Lightning/Jack zakoupíte zde

Pouzdro s karabinou pro AirPods

V případě iPhonů je zcela běžné používat ochranné kryty, které naše jablíčka chrání před případným poškozením. Proč nedopřát tento benefit i jablečným sluchátkům? Pokud byste rádi pořídili kvalitní pouzdro pro AirPods, tak nyní máte skvělou příležitost. V rámci slev Black Friday se totiž výrazného zlevnění dočkalo pouzdro s karabinou, které je k dostání s 63% slevou jen za 174 Kč 64 Kč. Pouzdro je v černém provedení a díky karabině jej můžete upnout například na klíče, opasek a podobně.

Pouzdro s karabinou pro AirPods zakoupíte zde

Pouzdro pro iPad ESR REBOUND

Určitě byste neměli zapomínat ani na ochranu jablečného tabletu. Pokud používáte iPad 10,2 (2019, 2020, 2021), pak pro vás máme skvělý tip. Na iPouzdro.cz totiž nyní seženete oblíbený obal ESR REBOUND, který chrání záda i displej zařízení, a zároveň dokáže posloužit i jako stojánek. Horní část překrývající displej dokonce slouží pro odemykání a zamykání zařízení. Pokud hledáte dostupnou a kvalitní ochranu pro váš iPad, pak je tento kryt skvělým řešením. Nyní jej navíc pořídíte s 49% slevou za 574 Kč 294 Kč.

Dnes nejčtenější

.