Zavřít reklamu

Komerční sdělen: Vánoce, doba, kdy jdou nejen telefony na dračku, se nezadržitelně blíží. Kupovat ale jako dárek novou elektroniku není vždy to nejchytřejší a nejvýhodnější řešení. Pojďme se podívat na levnější alternativu, Apple produkty z druhé ruky.

Koupit zánovní či použitou elektroniku se může zdát jako velký krok do neznáma. Pokud si ale vyberete dobrého prodejce, pak není čeho se bát. Naopak, je to velmi výhodné, protože víceméně srovnatelnou kvalitu dostanete za výhodnější cenu. Jedním z takových prodejců je například DostupnyiPhone.cz, který dle našich zkušeností i zkušeností recenzentů na Google prodává ty nejkvalitnější použité a výstavní zařízení od Applu v České republice.

iPhone 12 Pro

Kvalita je zaručena důkladnou kontrolou funkčnosti každého zařízení a 24 měsíční zárukou. Vybrat si u DostupnyiPhone.cz můžete ze tří variant zařízení, které jsou odstupňované podle míry opotřebení a korespondující cenovkou. Varianta A+ je vždy telefon výstavní, tedy telefon, který nebyl nikdy používaný reálným uživatelem. Nejčastěji jde o výstavní zařízení. Produkty ve variantě A už mohou být mírně použité, avšak stav baterie i vnějšího opotřebení odpovídají téměř novému telefonu. Počítat můžete s maximálně jednou vlásečnicovou oděrkou. Nejlepším kompromisem mezi cenou a opotřebením je varianta B+. Tato varianta má lehké škrábance na displeji nebo na těle, ty ovšem zakryje ochranné sklo, se kterým dostupnyiPhone.cz zařízení dodává. Ke všem produktům dostanete také příslušenství.

Co se týče ceny, tak v porovnání s nákupem nového telefonu můžete ušetřit tisíce korun. Například iPhone SE 2020 64GB ve variantě B+ koupíte až o 5000 Kč levněji než stejný telefon nový. Pokud se chystáte rozšířit svou rodinu Apple zařízení, e-shop prodává taky oblíbené Apple Watch. Ty doporučujeme jako skvělý doplněk pro všechny, kdo chtějí svůj iPhone využít na maximum.

Pokud se bojíte, že dárek od Ježíška bude muset od kurýra převzít obdarovávaná manželka, nenechte se od nákupu odradit. DostupnyiPhone.cz má i kamennou prodejnu v Praze, kde vám poradí s výběrem a jednotlivé varianty vám rádi ukáží. Pokud i tak vyberete nevhodný telefon, e-shop nabízí bezplatnou výměnu do 16. 1. 2023. Nebo už iPhone máte a rádi byste mu jen prodloužili životnost? DostupnyiPhone.cz nabízí i servis starších zařízení.

Prozkoumejte nabídku DostupnyiPhone.cz zde

Dnes nejčtenější

.