Zavřít reklamu

Na stránkách našeho magazínu si čas od času představíme hrstku tematicky laděných aplikací, které nabízí podporu widgetů na zamčené obrazovce iPhonu s operačním systémem iOS 16. Co když si ale sami chcete tyto widgety vytvořit a přizpůsobit? Pak budete muset sáhnout po aplikaci, která tuto možnost nabízí.

Lock Screen Contact Widgets

S pomocí aplikace Lock Screen Contact Widgets si můžete na vašem iPhonu vytvářet a přizpůsobovat widgety s kontakty, které si následně můžete přidat na zamčenou obrazovku telefonu. Díky těmto widgetům pak můžete snadno a rychle vytáčet vybrané kontakty, případně jim ze zamčené zprávy odeslat textovou zprávu nebo zahájit hovor prostřednictvím služby FaceTime.

Aplikaci Lock Screen Contact Widgets stáhnete bezplatně zde.

Widgetsmith

O aplikaci Widgetsmith jste jistě na stránkách našeho magazínu četli ještě v době, kdy Apple zavedl widgety na plochu iPhonu. S příchodem operačního systému iOS 16 její tvůrci neváhali ani chvilku a zavedli také podporu pro widgety na zamčené obrazovce telefonu. Widgetsmith vám umožní vytvořit si widgety přesně podle vašich představ a s takovým vzhledem a funkcemi, které právě potřebujete.

Aplikaci Widgetsmith stáhnete bezplatně zde.

ScreenKit – Widget & Themes

S tvorbou a přizpůsobením widgetů pro zamčenou obrazovku vašeho iPhonu – ale nejenom s ní – vám pomůže také aplikaci ScreenKit. ScreenKit vám umožní přizpůsobit si vzhled vašeho iPhonu doslova od A až do Z, a to nejenom prostřednictvím zmíněných widgetů pro zamčenou obrazovku, ale také díky ikonkám, motivům, nebo třeba widgetům na plochu.

Aplikaci ScreenKit – Widget & Themes stáhnete bezplatně zde.

Themify: Icon Themes & Widgets

Z podobného soudku jako předchozí ScreenKit je také aplikace s názvem Themify: Icon Themes & Widgets. Nabízí vám možnost navržení, výběru a přizpůsobení celé řady různých widgetů na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu, kromě toho vám ale umožní také nastavení motivů, tapet, ikonek nebo widgetů na plochu. Stejně jako ScreenKit nabízí i Themify bohaté možnosti přizpůsobení.

Aplikaci Themify: Icon Themes & Widgets stáhnete bezplatně zde.

Lock Screen Icon Widgets

Posledním tipem v naší dnešní nabídce aplikací pro nastavení widgetů na zamčenou obrazovku iPhonu je aplikace Lock Screen Icon Widgets. Tato aplikace nabízí možnost vytvoření a přizpůsobení widgetů s využitím tisícovek různýh ikonek a s možností přidání libovolného textu. U widgetů můžete přizpůsobit nejen ikonku, ale také pozadí nebo třeba text.

Aplikaci Lock Screen Icon Widgets stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.