Zavřít reklamu

Na stránkách našeho magazínu vám čas od času představíme nabídku her, které si na váš Mac můžete stáhnout zcela zdarma. Může se jednat o akční slevy, demoverze nebo třeba předběžné ukázky nových her. Je možné, že se cena hry v průběhu času vrátí zpět na svou původní hodnotu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit, ale ujišťujeme vás, že v den publikace článku byl daný titul skutečně k dispozici zdarma.

TIP: Pokud vás hry zajímají, více se o nich dozvíte na herním magazínu GamesMag.cz.

Rising Storm 2: Vietnam

Pokud máte rádi akční bojové strategie s válečnou tematikou, bude vás zaručeně bavit titul Rising Storm 2: Vietnam. Tuto hru můžete na Epic Games Stores stahovat bezplatně mezi 3. a 10. listopadem. Těšit se můžete na akční souboje, zajímavé zbraně a další prostředky a výbavu, na bohaté možnosti přizpůsobení vašich postav a spoustu dalšího.

Hru Rising Strom 2: Vietnam můžete stahovat zde.

Hamster Playground

Na platformě Steam si můžete nově stáhnout bezplatně hru s názvem Hamster Playground. Vaším úkolem zde bude pečovat o roztomilé křečky, cvičit je, starat se o ně, a následně zde s nimi absolvovat celou řadu zajímavých výzev, jako je dobrodružné běhání bludištěm, závodění v autíčku nebo jízda na skateboardu. Možná vás překvapí, jak vás tato zdánlivě dětinská hra nakonec pohltí.

Hru Hamster Playground můžete stáhnout zde.

Norco Act One

Norco je jižanská gotická point & click adventura, která hráče vtáhne do předměstí a průmyslových zákoutí jižní Louisiany. Po smrti vaší matky se ztratil váš bratr Blake. V naději, že ho najdete, musíte sledovat uprchlého bezpečnostního kyborga skrz rafinerie, nákupní centra a odvodňovací příkopy předměstí New Orleans. Ponořte se do surrealistické a strašidelné jižní Louisiany.

Hru Norco Act One můžete zdarma stáhnout zde.

Jánošík

Jánošík je zábavná akční plošinovka v retro designu a s historickým příběhem. Prozkoumejte každý pixel kouzelného světa, objevujte nová zákoutí, odhalujte tajemství a překonávejte nejrůznější překážky, zatímco v roli neohroženého hrdiny pátráte po tom, kdo zajal vaše kamarády, a snažíte se je osvobodit.

Hru Jánošík můžete zdarma stáhnout zde.

Farlander Prologue

Jednou z možností, jak si zahrát zdarma zajímavé tituly, je stažení jejich ukázek či demoverzí. To je i případ titulu Farlander Prologue. Rozhodně se nemusíte bát, že by se jednalo o nudnou nebo příliš jednoduchou záležitost. Čeká vás řešení hádánek, vymýšlení strategií a pečlivá správa zdrojů. Prokažte, že jste schopni postarat se o svou vlastní kolonii a dovést ji k prosperitě.

Hru Farnlander Prologue můžete zdarma stáhnout zde.

 

Dnes nejčtenější

.