Zavřít reklamu

Dnes máme Halloween, k němuž samozřejmě patří sledování hororů. Zhlédnutí děsivého filmu je dnes svým způsobem povinnost. Slušnou porci hororů naleznete taktéž na Netflixu. Problém je ale v tom, že ne všechny se řadí mezi nejpovedenější. Toto je tedy seznam hororových filmů a seriálů, u kterých se rozhodně budete bát.

Eli

Skvělý horor, který zaujme především milovníky „lekaček“. U malého hocha se v dětství projeví nemoc, kvůli které nemůže na vzduch. Rodiče se ho tedy rozhodnou zavést do starého domu, kde jej mají vyléčit. Film, který vám zvláště ke konci pěkně zamotá hlavu.

Marianne

Dle mého názoru nejlepší hororový seriál na Netflixu. Autorka hororů má zlé sny, ty se ale překlenou do skutečného světa. Napínavý osmidílný seriál, který vás zaručeně vyděsí. Setkáte se zde také s hodně nechutnou stařenkou, která vám rozhodně nedá spát.

The Haunting of Hill House

Rodina se v domě setká s tragédií. Zlo je ale pronásleduje i po letech v dospělosti. Společně se tedy rozhodnou proti němu bojovat. Na Netflixu také naleznete odnož v podobě The Haunting of Bly Manor.

Ve vysoké trávě

Horor natočený podle knižní předlohy Stephena Kinga. Muž se ženou uslyší volání malého chlapce z travnatého pole. Vydají se mu tedy na pomoc. Jak se ovšem ale z vysoké trávy dostat ven?

Díra

Nejedná se o horor v pravém slova smyslu, ale spíš velmi napínavý a ve výsledku skvělý thriller. Vězení a rampa s jídlem, která sjíždí jedno patro po druhém. Ti nahoře se nají, co hrdlo ráčí, ti dole zůstanou hladoví a zoufalí. Vzpoura je na spadnutí.

V zajetí démonů

Jeden z nejlepších hororů tohoto tisíciletí. Rodina se nastěhuje na farmu v americkém Rhode Islandu, jde se brzy stane svědkem děsivých nadpřirozených úkazů. Obrací se proto na dvojici významných démonologů. Na Netflixu naleznete i druhý díl.

Sirotek

Manželský pár adoptuje devítiletou holčičku s andělskou tváří. Brzy ale zjistí, že se v ní skrývá něco zlověstného.

Annabelle

Další dnes už z klasických hororů. Muž sežene dokonalý dárek pro manželku v podobě krásné a vzácné panenky. Tento dar ale nakonec moc radosti nepřinese, neboť panenka je posedlá. Na Netflixu naleznete i druhý díl.

 

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.