Zavřít reklamu

Apple v pondělí večer po mnohatýdenním testování vypustil do světa první velkou aktualizaci iOS 16. Ta přináší hned několik zajímavých novinek. Pokud vás ale zajímá, jak aktualizace pohnula plynulostí systému, měli byste zhlédnout video umístěné pod tímto odstavcem, kde autor kanálu iAppleBytes testuje změnu plynulosti systému mezi iOS 16.0.3 a právě 16.1. Test byl proveden na iPhonech 8, XR, 11, 12 a 13.

Začneme iPhonem 13, kde jsou rozdíly jen opravdu minimální. Je ale třeba říct, že když už si mírných změn v rychlosti spuštění všimnete, jsou ve prospěch iOS 16.0.3. Stejná je pak situace již u dva roky starého modelu v podobě iPhone 12. U iPhone 11 můžeme sledovat daleko více změn a prodleva mezi otevíráním aplikací na různých operačních systémech je o poznání větší. Ovšem nejde jednoznačně říct, která verze iOS je na tom lépe. IPhone XR drží krok a výraznější nevyváženost můžeme sledovat pouze u aplikace VK, kde má minimálně sekundu k dobru předešlá verze systému. Vlastnící „osmiček“ budou mít po aktualizaci radost, neboť většina aplikací pracuje lépe na iOS 16.1. Jde ale už vidět, že tomuto modelu otevírání aplikací trvá o něco déle. Jak se vám aktualizace iOS 16.1 zamlouvá?

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.