Zavřít reklamu

Nový macOS 13 Ventura, který Apple světu představil již v červnu letošního roku, toho na Macy přináší vskutku dost. Jen pár novinek však lze označit vyloženě za průkopnické a zkrátka takové, které mají potenciál využitelnost Maců velmi zajímavě pozvednout. Jednou z nich je například Fotoaparát přes Kontinuitu, tedy možnost využít váš iPhone coby webkameru Macu, díky čemuž si jablíčkáři zajistí videohovory ve velmi vysoké obrazové kvalitě. A právě pro tuto funkci začal Apple nyní prodávat hardwarový doplněk, díky kterému bude možné využít. 

Řeč je konkrétně o novém MagSafe držáku Belkin, který byl spolu s režimem Kontinuity představen na WWDC. Jedná se ve své podstatě o velmi jednoduché příslušenství ve formě kruhového držáku, který se magneticky přichytí k iPhonu a výsuvným ramenem k displeji Macu tak, že funguje právě jako webkamera. Tento styl připevnění je navíc velmi silný a tedy nehrozí riziko pádu či jiného problému. Příjemným bonusem držáku je pak to, že jej lze využít i jako klasický stojánek pro telefon a dokonce i jako držák provléknutelný na prst v případě, že se s větším telefonem necítíte vyloženě jistě. Vzhledem k tomu, jak jednoduchým produktem nový držák od Belkinu je, zřejmě nikoho absolutně nepřekvapí, že je i poměrně levný. K dispozici je v černé a bílé variantě za cenu 890 Kč s tím, že při jeho objednání z Apple Online Storu vám jej kalifornský gigant doručí s poštovným zdarma. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.