Zavřít reklamu

Netflix za posledních pár týdnů přidal celou řadu nových seriálů či jejich pokračování. Jelikož už venku není zrovna nejpříjemnější počasí, možná budete chtít strávit víkend u Netflixu, který má rozhodně co nabídnout.

Svatá pravda

Rodina, která skrývá děsivé tajemství, chce začít nový život v Madridu. Vztahy s místními ale její plány komplikují a minulost ji pomalu dohání. Seriál má 8 epizod.

Vidím vás

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhružky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. Povedený hororový počin, který dostal do vínku 7 epizod.

Easy-Bake: Soutěž v domácím vaření

Proč si neudělat chuť na nějaký hřích? Tato soutěž skvěle navnadí vaše chuťové buňky. Talentovaní amatérští kuchaři předvedou své dovednosti a kreativitu při přípravě rychlých, ale neskutečně chutných jídel. Na vítěze pak čeká balík peněz.

Zásek

Mladá žena spojí síly s fanynkou do UFO a pustí se do vyšetřování náhlého zmizení svého přítele. Jenže při tom narazí na hodně divoké spiknutí. Seriál má 10 epizod.

Velká voda

Pokud fandíte katastrofickým filmům a dobrým efektům, je tento seriál přesně pro vás. Na Vratislav se v roce 1997 valí ničivá povodeň a radní nemají moc času. Společně s vědci musí jednat a každé jejich rozhodnutí může mít obrovské důsledky.

Holky ze zadních lavic

Jedné z nich našli rakovinu, a tak se pětice kamarádek rozhodne na tradiční společné dovolené vyzkoušet nezvyklé věci, o kterých dávno sní. Dojemná komedie o přátelství, která má 6 epizod.

Záchranná mise v thajské jeskyni

Fotbalisti z thajského chlapeckého klubu i s asistentem trenéra uvíznou v jeskyni a celý svět se spojí, aby je zachránil. Šestidílná minisérie podle skutečné události.

Čtěte dále

Více z rubriky Seriály

Dnes nejčtenější

.