Zavřít reklamu

V případě, že jste si pořídili iPhone 14 (Pro), tak nezapomínejte na to, že můžete využívat také technologii MagSafe. Tou ostatně disponují všechny iPhony 12 (Pro) a novější, takže se nejedná o nějakou exkluzivitu v případě „čtrnáctek“. MagSafe je technologie, která využívá magnety, jenž jsou umístěné v zádech iPhonu. Díky nim pak k jablečným telefonům můžete přicvaknout všemožné MagSafe příslušenství. V tomto článku se společně podíváme na 5 nejlepších MagSafe doplňků pro iPhone 14 Pro (Max), které by vám neměly chybět.

Apple MagSafe nabíječka

Začneme naprostým základem, který by neměl chybět žádnému uživateli novějšího iPhonu. Jedná se o klasickou Apple MagSafe nabíječku, kterou jednoduše přicvaknete na záda vašeho jablečného telefonu. Při využití originálního 20W adaptéru od Applu pak dokážete pomocí MagSafe nabíjet váš iPhone až výkonem 15 wattů, což je dvojnásobek oproti klasickému bezdrátovému Qi nabíjení. K této nabíječce jednoduše není co dodat – můžete si ji nechat na pracovním stole, přilepit ji na noční stolek apod. Fantazii se meze nekladou. Cena této originální nabíječky od Applu je 949 korun.

Apple MagSafe nabíječku koupíte zde

Epico Ellipse bezdrátová autonabíječka 15W

Některé novější vozidla již přímo v interiéru nabízí klasické bezdrátové nabíječky. O mnoho zajímavějším řešením jsou však MagSafe držáky do auta, které dokáží nejen váš iPhone nabíjet, ale zároveň ho také pomocí magnetické síly držet. To má hned několik výhod – jednak nabíjíte rychlostí 15 wattů, a jednak můžete iPhone při vystupování jednoduše sejmout, a to bez nutnosti manuálního otevírání čelistí apod. Těchto MagSafe držáků a nabíječek v jednom existuje mnoho, vybrali jsme každopádně Epico Ellipse, která vychází na 999 korun.

Epico Ellipse bezdrátovou autonabíječku 15W koupíte zde

Belkin Boost Charge Pro 3v1

MagSafe je opravdu velmi univerzální technologie, kterou lze využít různými způsoby. Pořídit si můžete také speciální nabíjecí stanice, které MagSafe podporují taktéž. Jednoduše tak můžete bezdrátově nabít klidně tři zařízení najednou – iPhone právě přes MagSafe, Apple Watch s využitím kolébky a AirPods klasickým bezdrátovým nabíjením. Pokud byste si takový stylový stojan chtěli pořídit, můžete sáhnout třeba po oblíbeném Belkin Boost Charge Pro 3v1, který je stylový a hlavně kvalitní. Dobrou zprávou je, že v balení této stanice najdete také adaptér, takže ho nemusíte zbytečně dokupovat. Nechybí ani integrovaný kabel o celkové délce 1,2 metru. Koupí Belkin Boost Charge Pro 3v1 si tak kupujete kompletní produkt, ke kterému není třeba nic dokupovat. Vychází na 3 989 korun.

Belkin Boost Charge Pro 3v1 koupíte zde

Apple kožená peněženka s MagSafe

Kamkoliv jdeme, tak v naprosté většině případech nosíme také peněženku, a to především kvůli dokladům či platebním kartám. V dnešní moderní době už bychom očekávali, že si doklady nahrajeme jednoduše do iPhonu, na to si ale ještě budeme muset počkat. Každopádně, pokud se vám nechce s sebou tahat klasickou peněženku, tak si můžete pořídit MagSafe peněženku. Do té vám vleze několik dokladů či karet a nosit ji budete na zádech vašeho iPhonu, a to právě díky magnetům. Kdykoliv bude potřeba, tak peněženku jednoduše oddělíte a vytáhnete z ní, co potřebujete. Nejkvalitnější a nejlepší MagSafe peněženky jsou ty originální přímo od Applu – jsou k dispozici v kůži a v několika barvách, jejich cena začíná na zhruba 13 stovkách.

Apple kožené peněženky s MagSafe koupíte zde

Epico 4200 mAh MagSafe powerbanka

K nabíjení iPhonu můžete využít také MagSafe powerbanku, kterou jednoduše přicvaknete na záda. Takovou powerbanku nabízí i samotný Apple, je však výrazně předražená, a navíc má oproti konkurenci nízkou kapacitu – její nákup tedy tak úplně doporučit nejde. Za zlomek ceny jste každopádně schopni pořídit alternativy, které mají naprosto stejné vlastnosti, a dokonce mnohdy také lepší design a hlavně větší kapacitu. I těchto MagSafe powerbank existuje nespočet, do tohoto výběru jsem však umístil Epico 4200 mAh MagSafe powerbanku, s pomocí které je možné dobíjet iPhone až 15 watty a je k dispozici ve třech barvách. Vychází na 1 290 korun.

Epico 4200 mAh MagSafe powerbanku koupíte zde

Dnes nejčtenější

.