Zavřít reklamu

Jestli si bez něčeho nedokáží mnozí uživatelé smartphonů představit používání jejich telefonů, pak je to bezesporu ochranné sklo na displej, které jej chrání před škrábanci, ale třeba i snižuje šanci na jeho prasknutí při pádu. Na trhu lze v současnosti nalézt doslova extrémní množství nejrůznějších typů skel, přičemž jedním z nejsilnějších hráčů zde je dlouhodobě dánský PanzerGlass. Jeho skla totiž snesou ty nejtvrdší parametry, díky čemuž jsou mezi uživateli velmi oblíbená. Háček však tkví v tom, že je jejich cena vskutku vysoká, kvůli čemuž nimi není PanzerGlass schopen konkurovat levným modelům. Právě tomu se však nyní rozhodl PanzerGlass učinit přítrž. 

Společnost v tichosti představila zbrusu novou řadu skel pod názvem SAFE. by PanzerGlass, která v sobě mají skloubit nižší cenu v kombinaci parádní odolností. Skla SAFE. totiž nabízí třídu ochrany Gold, pod kterou garantuje PanzerGlass ochranu proti pádu z cca 70 cm spolu s mírně nižší odolností tlaku na hranách, nižším počtem tvrzení či transparentním zakončením bez rámečku. Obecně pak PanzerGlass nová skla popisuje heslem: “Úroveň ochrany vysoká, cena už tolik ne”. Pokud by vás pak zajímala třeba tloušťka skla, ta je v tomto případě jen 0,33 mm namísto pro PanzerGlass obvyklých 0,4 mm. Právě menší tloušťka však může být ve výsledku pro leckoho pozitivem, jelikož díky ní splyne sklo s displejem ještě lépe.

safe

Pokud vás tedy skla PanzerGlass dlouhodobě lákají, ale nechtěly se vám za ně utrácet vyšší stovky korun, je řada SAFE. určitě zajímavou možností, jak je za příznivější cenu otestovat a popřípadě poté přejít na vyšší řadu. Vzhledem k našim redakčním zkušenostem si totiž troufáme říci, že se tak u většina z vás stane, jelikož jsou skla PanzerGlass vskutku parádní. 

Skla SAFE. by PanzerGlass lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.