Zavřít reklamu

Zatímco T-Mobile v České republice již nějakou dobu podporu LTE u Apple Watch nabízí, klienti O2 a Vodafone mají v tomto směru zatím smůlu. Minimálně první jmenovaný operátor však již začal lákat na to, že eSIM u Apple Watch co nevidět spustí. Na webu O2 lze totiž nalézt celou řadu zmínek o nové službě O2 Chytré hodinky, ale také bannery na blížící se start eSIM či slogany typu Buď stále na přijmu i bez iPhonu.

Kdy přesně O2 podporu eSIM u Apple Watch spustí není v tuto chvíli nikde uvedeno a zatím se nám to nepodařilo zjistit ani přímo od tiskového oddělení operátora, byť věříme, že budeme nakonec úspěšní. Nicméně už jen to, že začalo O2 blížící se podporu promovat takto veřejně svědčí o tom, že je vše již prakticky připraveno a dolaďují se poslední detaily. Možná se ale také čeká na naskladnění většího množství Apple Watch SE 2, 8 a Ultra, u kterých bude evidentně operátor službu promovat nejvíce. Rozjedete jí však samozřejmě i na starších modelech Watch, budou-li disponovat LTE konektivitou. 

Otázkou je, kolik bude služba O2 chytré hodinky měsíčně stát, jelikož je jasné, že zdarma nebude. T-Mobile si za službu účtuje měsíčně 99 Kč, avšak je možné, že právě spuštění služby druhým operátorem spustí malý konkurenční boj ve formě nasazení nižší ceny právě u O2. Přeci jen, minimálně pro klienty Vodafone by se mohlo jednat o poměrně zajímavý argument, proč už nečekat a přejít kvůli Apple Watch raději k O2 než k T-Mobile. Snad se tedy dozvíme více už co nevidět. 

Dnes nejčtenější

.