Zavřít reklamu

Garmin před pár minutami představil novou generaci exkluzivních hodinek Marq 2. Prozatím bylo představeno pět modelů. Překvapí nás ale Garmin novými modely i v příštím roce? To ještě uvidíme. Co se týče nynějších modelů, zahájení prodejů je pak naplánováno na polovinu listopadu s tím, že již nyní si můžete hodinky Garmin Marq 2 předobjednat. Všechny uvedené modely nabízí titanové pouzdro o průměru 46 mm, dotykový AMOLED displej, který je krytý safírovým sklíčkem a výdrž 16 dní v režimu smart watch a až 42 hodin při zapnuté aktivitě se satelitní navigací. Hodinky Marq 2 vycházejí z modelu Fenix a kombinují jeho funkce se špičkovými materiály a tak jako u první generace, přináší v závislosti na jednotlivých modelech vždy nějakou exklizivitu, kterou žádné jiné hodinky od Garminu nenabízí.

Hodinky Garmin Marq 2 si můžete přizpůsobit pomocí vyměnitelných řemínků a tahů využívajících systém QuickFit. Řemínky a tahy navržené pro tyto hodinky využívají stejně kvalitní materiály, jako samotné hodinky a najdete zde například hovězí kůži Horween, italskou kůži Vaccheta, leštěný titan, tkaný nylon nebo kvalitní silikon. Výměna řemínků je díky QuickFit otázkou vteřin a tak vám nic nebrání v tom, přizpůsobit hodinky přesně vašemu stylu.

 

Garmin MARQ Adventurer 2

Nejoblíbenější model v řadě Marq nabízí funkce určené pro lidi, kteří milují dobrodružství v nespoutané přírodě. První generace tohoto modelu byla nejžádanější a nejinak tomu bude i tentokrát. Hodinky mají mimo jiné podrobné topografické mapy, údaje o výstupu v reálném čase. Pokud vás dobrodružství vyláká do větších výšek, snímač pulzního oxymetru pomůže sledovat úroveň saturace krve kyslíkem a pomůže správné aklimatizaci. A jako správným hodinkám pro dobrodruhy nesmí chybět luneta s 360 stupňovým kompasem.

Marq Adventurer 2 si můžete zakoupit přímo zde.

Garmin Marq 2 adventurer

Garmin MARQ Captain 2

Hodinky pro ty, kteří se nebojí vyrazit nejen na moře nabízí nejpřesnější možnou navigaci současnosti s množstvím funkcí určených pro námořníky. Nechybí dokonce ani bezpečnostní funkce, která upozorní ostatní členy posádky, pokud byste náhodou v silné bouři spadli přes palubu. Pokud milujete yachting, pak jsou tyto hodinky přímo pro vás.

Garmin Marq Captain 2 si můžete zakoupit přímo zde.

Marq 2 captain

Garmin MARQ Aviator 2

Hodinky určené nejen pro piloty, ale pro všechny, kteří milují létání. V paměti těchto hodinek najdete databázi všech světových letišť včetně parametrů přistávacích drah a frekvencí pro rádiovou komunikaci. Nechybí vychytávky jako je nouzová navigace na nejbližší plochu, kde je možné přistát, podrbná meterologická předpověď NEXRAD nebo propojitelnost s leteckými přístroji Garmin.

Garmin MARQ Aviator 2 si můžete zakoupit přímo zde.

Garmin Marq Aviator 2

Garmin MARQ Athlete 2

Na první pohled na lunetě uvidíte, jak jste na tom s úrovní VO2 max a taky s dobou regenerace. Když jste na neznámém místě, v horách i hustém lese, díky přesné technologii GPS a podrobným TOPO mapám vás hodinky dovedou na místo, kam potřebujete. Chcete si dokonale vyladit formu, pak vám pokročilé údaje o dynamice běhu a biometrice dodají potřebné informace. Hodinky Garmin Marq Athlete můžou být skvělým pomocníkem i motivátorem pro sportovce, kteří chtějí ze sebe dostat to nejlepší.

Garmin Marq Athlete 2 si můžete zakoupit přímo zde.

Marq Athlete 2

Garmin MARQ Golfer 2

Pokud milujete golf, pak by na vašem zápěstí neměl chybět právě model Marq Golfer. Ten nabízí mimo jiné funkci Virtual Caddie, která zohlední rychlost a směr větru a podle toho kde zrovna hrajete vybere vhodnou hůl pro vaši hru. Nechybí více než 42 tisíc golfových hřišť, které najdete v paměti hodinek a mnoho dalších vychytávek nejen pro milovníky golfu.

Garmin Marq Golfer 2 si můžete zakoupit přímo zde.

Marq Golfer 2

Dnes nejčtenější

.