Zavřít reklamu

S příchodem operačního systému iOS 16 získali uživatelé také možnost umístit na zamčenou obrazovku svého iPhonu zajímavé widgety. Kromě nativních aplikací nabízí podporu widgetů na zamčené obrazovce také řada aplikací třetích stran. Na stránkách našeho magazínu vám čas od času přineseme výběr aplikací, které tuto podporu nabízí.

Chcete-li přidat widget na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu, stiskněte stávající zamčenou obrazovku a klepněte na Přizpůsobit v dolní části obrazovky. Stisknutím tlačítka + vytvoříte zcela novou zamykací obrazovku, na kterou můžete následně přidat widgety. Další možností je klepnout na Přidejte widgety na aktuální zamčené obrazovce.

Carrot Weather

Aplikace Carrot Weather patří na poli nástrojů pro předpověď počasí mezi ty nejpopulárnější, a není se čemu divit. Je multiplatformní, nabízí spoustu užitečných i zábavných funkcí, je opravdu spolehlivá, a její tvůrci se neustále přizpůsobují novinkám, specifickým pro operační systémy od Applu. Není tedy divu, že i Carrot nově nabízí podporu pro widgety na zamčené obrazovce iPhonu. Carrot nabízí celou řadu widgetů pro zamčenou obrazovku iPhonu, přičemž si můžete vybrat velikost i obsah. Widgety jsou k dispozici v rámci prémiového členství.

Aplikaci Carrot Weather stáhnete bezplatně zde.

Alpenglow: Sunset Forecast

Mezi aplikace, související s počasím, by se dala zařadit také Alpenglow. Ta slouží primárně k zobrazování aktuálních informací o tom, kdy nastává ve vybrané nebo aktuální lokalitě západ či východ slunce, případně kdy je čas takzvané „zlaté hodinky“. Tvůrci této aplikace jdou s dobou, a proto nově nabízí také podporu pro widgety na zamčenou obrazovku iPhonu s iOS 16.

Aplikaci Alpenglow: Sunset Forecast stáhnete bezplatně zde.

Slopes

S počasím úzce souvisí také aplikace Slopes, pro kterou její cílová skupina uživatelů již brzy jistě najde opět využití. Aplikace Slopes je určená zejména lyžařům a snowboardistům, kterým neustále podává aktuální zprávy o stavu sněhové pokrývky ve vybrané lokalitě spolu s výhledem na příští dny a hodiny. Slopes se nově zařadila mezi aplikace, které rovněž nabízí podporu pro widgety na zamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Slopes stáhnete bezplatně zde.

RainViewer: Weather Radar Live

Další meteorologickou aplikací, jejíž widgety si můžete přidat na zamčenou obrazovku iPhonu, je RainViewer: Weather Radar Live. Tato multiplatformní aplikace pro předpověď počasí nabízí kromě předpovědi jako takové také možnost sledování výrazných výkyvů počasí, upozornění na blížící se srážky, možnost zobrazení mapy s radarovými snímky v reálném čase a spoustu dalších funkcí.

Aplikaci RainViewer stáhnete bezplatně zde.

Weather Live

Widgety na uzamčenou obrazovku – ale samozřejmě také na plochu – iPhonu nabízí také aplikace s názvem Weather Live. Weather Live nabízí předpověď počasí s výhledem na následující hodiny i dny, mapu s radarovými snímky bouřek, srážek a dalších meteorologických jevů, informace o viditelnosti, směru a rychlosti větru a spoustu dalšího.

Aplikaci Weather Live stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.