Zavřít reklamu

Zatímco ještě před pár týdny svět počítal s tím, že se v průběhu letošního podzimu dočkáme hned dvou tiskových konferencí Applu, nyní je tomu již zcela jinak. Po Keynote ze začátku září, na které se světu představily iPhony 14 (Pro), AirPods Pro 2 či Apple Watch nás totiž další Keynote čeká zřejmě až na začátku příštího roku. Vyplývá to alespoň z dalších informací Marka Gurmana z Bloombergu, který se o ně se světem podělil teprve před pár hodinami. 

Minulý týden Gurman v jedné ze svých předpovědí uvedl, že chystaná vylepšení MacBooků Pro, Apple TV či iPadů Pro budou natolik malá, že pro ně nemá smysl pořádat speciální tiskovou konferenci a raději je tedy Apple představí skrze tiskovou zprávu. Že tomu tak bude zopakoval znovu před pár hodinami s tím, že mu měla být tato věc potvrzena jeho velmi přesnými zdroji, takže se s Keynotes pro letošek můžeme již víceméně rozloučit. Gurmanovy zdroje jsou totiž natolik přesné, že se pletou jen málokdy. Bohužel, kdy přesně budou novinky představeny zatím stále není jasné, byť se obecně hovoří o druhé polovině října. Zda je tento odhad přesný či nikoliv nicméně ukáže až čas. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.