Zavřít reklamu

Přiblížil se konec týdne a v programové nabídce streamovací služby Disney+ se objevily další nové epizody oblíbených seriálů spolu s novými tituly. Na jaké epizody či nové série se můžete podívat v průběhu tohoto víkendu?

Star Wars Andor

V době plné nebezpečí, podvodů a intrik zjistí Cassian Andor, že může významně přispět v boji proti tyranskému Galaktickému impériu. Vydá se na cestu, na jejímž konci se z něj stane skutečný povstalecký hrdina.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

 

Šampióni: Nová hra

Mocní kačeři se z outsiderů stali silným a konkurenceschopným hokejovým týmem. Poté, co je Evan Morrow vyřazen, vybuduje spolu se svou matkou Alex vlastní tým z odpadlíků a postaví se proti současné soutěživé kultuře mládežnického sportu. S Gordonem Bombayem znovu objeví, jak příjemné je hrát pro radost. Druhá řada nás zavede na hokejový kemp vedený Colinem Colem – šarmantním ale nekompromisním bývalým hráčem NHL. Zatímco se náš tým snaží přežít, je postaven před otázku: Dá se porazit léto?

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

The Kardashians

Rodina, kterou znáte a milujete, přichází se zbrusu novým seriálem, který vám umožní nahlédnout do jejich života. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby odhalily pravdu, která se skrývá za titulky novin. Od intenzivního tlaku při vedení miliardových podniků až po veselé radosti při hraní a vysazování do školy, tento seriál přináší divákům strhujícím způsobem upřímný příběh o lásce a životě v záři reflektorů.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Vítejte ve Wrexhamu

Rob McElhenney a Ryan Reynolds vedou fotbalový klub Wrexham a snaží se vytvořit příběh outsidera, kterému by svět mohl fandit. Tento dokumentární seriál sleduje od Hollywoodu až po Wales jejich rychlokurz klubového vlastnictví a propletené osudy týmu a města.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Repatriant

Leonel Reina je mladý latinskoamerický boxer, který sní o tom, že se stane šampionem. Leonelovy sny však naruší jeho deportace do Mexika, kde zjistí, že ve skutečnosti nikdy nezískal americké občanství. V zemi, kde neumí jazyk, se Leonel nečekaně vrátí ke svým kořenům a získá nové přátele, kteří se mu pomůžou najít cestu zpět domů.

Disney+ si můžete předplatit za stále výhodnou cenu zde

Dnes nejčtenější

.