Zavřít reklamu

Co se týče přidávání novinek, je Netflix v tomto směru velmi poctivý. A je jedno, zda se jedná o seriály či filmy. Ačkoli jsou před námi ještě tři měsíce roku 2022, stihl Netflix již přidat celou řadu filmů, které stojí za zhlédnutí a vaši pozornost. Pojďme se na ně společně podívat.

Carter

Muž se probudí neznámo kde, na nic si nevzpomíná. Jen suchý hlas ve sluchátkách mu oznámí, že pro něj má misi – zachránit unesená rukojmí. Velmi povedený thriller.

The Gray Man

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. Jedná se o nejdražší film, který kdy Netlix natočil. Část se natáčela také v Praze.

Beauty

Mladá zpěvačka má před sebou slibnou kariéru. Musí ale řešit trable s rodinou, která se jí plete do života, tlaky ze strany hudebního průmyslu i vztah s přítelkyní.

Životní trefa

Basketbalový skaut a smolař objeví hráče s jedinečným talentem a komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. Dokáží se dostat až do NBA? Velmi povedený film, v němž hraje hlavní roli Adam Sandler.

Zkrocení zlé ženy

Vědkyně se po drsném rozchodu rozhodne začít nový život v rodném kraji. Její bratr chce, aby prodala rodinný pozemek, a tak ji zkusí přelstít s pomocí pohledného cizince. Příjemná romantická komedie na sobotní večer.

Černý krab

Noomi Rapace ve filmu o postapokalyptickém světě, ve kterém musí šest vojáků tajně přepravit záhadný balík přes zamrzlé souostroví. Švédský postapokalyptický akční film, který rozhodně překvapil

Kapky

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. Potenciálně dramatická situace ale brzy nabere nečekaný směr a na povrch začnou vyplouvat i rodinná tajemství.

Projekt Adam

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. Velmi povedený sci-fi film.

Dnes nejčtenější

.