Zavřít reklamu

Ačkoliv vypadají na první pohled AirPods Pro 2 naprosto stejně jako jejich první generace, pravdou je, že odlišností mezi nimi je relativně dost. Ne všechny jsou však vyloženě pozitivní, respektive je tak někteří jablíčkáři minimálně tak úplně nevnímají. Jednou z nich je třeba podpora měnění hlasitosti přehrávané hudby jen pomocí posuvem prstu nahoru či dolů po “nožce” jednoho ze sluchátek, což některé uživatele obtěžuje, jelikož si lze tímto způsobem zvuk zesílit třeba i omylem. Apple však naštěstí jejich volání vyslyšel a v iOS 16.1 počítá s jeho uvedením do zdárné praxe. 

Pokud jste se pro koupi AirPods Pro 2 taktéž rozhodli a ovládání jejich hlasitosti skrze přejetí prstem nahoru či dolů po nožce vám úplně nevyhovuje, vězte, že v iOS 16.1 půjde tato věc zcela deaktivovat a ovladatelnost AirPods Pro 2 tím dostat na úroveň první generace těchto sluchátek. Díky tomu tedy odpadnou starosti o náhlá zesílení či zeslabení zvuku, na což si stěžovali i někteří recenzenti, stejně jako na to, že při každičkém dotyku sluchátka se mírně uvolní ve zvukovodu a poté jej je nutné upravit, přičemž při přejíždění po nožce je toto uvolnění snad ještě větší. Je tedy pozitivní vidět, že feedback Applu má rozhodně smysl dávat a co víc, že jej je kalifornský gigant mnohdy schopen vyslyšet v řádu týdnů. Tak rychle se totiž vydání iOS 16.1 očekává. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.