Zavřít reklamu

Způsobů, jak sledovat Netflix, je více. Někdo dává přednost sledování Netflixu na iPadu, Apple TV či na iPhonu, jiní uživatelé zase preferují Netflix na webu. Pokud se do této skupiny diváků Netflixu řadíte také vy, jistě oceníte naši dnešní várku tipů a triků, které se mohou hodit každému.

Nabídka na míru

Určitě jste si všimli, že vám Netflix na své hlavní stránce nabízí kromě jiného také doporučených obsah na základě již zhlédnutých filmů a seriálů. Ne vše, co jste zhlédli, se vám ale nutně muselo líbit. Proto je pochopitelné, že doporučení na základě takového obsahu asi příliš uvítáte. To, jaké filmy vám bude Netflix doporučovat, ale můžete do jisté míry ovlivnit hodnocením zhlédnutých pořadů. Stačí u vybraného titulu kliknout na palec nahoru nebo dolů, případně na symbol dvou palců u pořadů, které se vám obzvláště líbily.

Speciality pro každého

Nabídka žánrů a kategorií je ve výchozím nastavení služby Netflix poměrně bohatá, vkus opravdu každého ale někdy neobsáhne. Pokud si libujete ve specialitách, jako jsou například britské detektivky, finské romantické filmy nebo třeba béčkové horory, pomohou vám specifické kódy pro tyto kategorie – Netflix kódy najdete například na webu Hidden Netflix Codes. Daný kód následně na adrese https://www.netflix.com/browse/genre/ za poslední lomítko. O tom, jak si poradit s tajnými kódy Netflix, se podrobněji dočtete na našem sesterském webu.

Úprava titulků

Ve webové verzi streamovací služby Netflix můžete nastavit nejenom jazyk titulků, ale také jejich barvu a velikost. Spusťte Netflix a v pravém horním rohu klikněte na ikonku vašeho profilu. V menu, které se vám zobrazí, klikněte na Účet, v sekci Profil a rodičovský zámek vyberte váš profil a poté v sekci Zobrazování titulků klikněte na Změnit. Nakonec stačí upravit potřebné parametry.

Testování novinek

Streamovací služba Netflix čas od času umožňuje svým předplatitelům vyzkoušet nové funkce. Pokud se i vy chcete zařadit do zmíněného testovacího programu, spusťte v rozhraní vašeho webového prohlížeče Netflix a vpravo nahoře klikněte na ikonku vašeho profilu. V menu, které se vám zobrazí, zvolte Účet. Zamiřte dolů do sekce Nastavení, klikněte na Účast na testování a nakonec aktivujte položku Zařadit mě do testování.

Dnes nejčtenější

.